עבור לתוכן

קספרסקי מזהה את QuickTime כגורם מסוכן?!

Featured Replies

פורסם

שלום, אני לא בטוח כמה זה מתאים לפורום, מצד שני אני לא רואה פורום אחר שהוא מתאים אליו אז אני פותח את הת'רד כאן.

אם כן, הרצתי חיפוש בכונן עם קספרסקי 2009 אם זה משנה, והוא מצא כי FLASH וquick time בsystem32 מסוכנים.

וכל תיקיית QuickTime מסוכנת גם כן :-X

מה קורה פה? :screwy:

[attachment deleted by admin]

פורסם

בתור מה הוא מוצא אותם? מה רשום ב detected?

פורסם
  • מחבר

למעלה בצד שמאל כתוב בלשונית all detected malware, כמו כן ניתן לשון ללשונית active threats וגם שם זה מופיע.

מאידך, למעלה בעיגול הירוק כתוב שNo active threats :nixweiss:

פורסם

אז בתור מה הוא מזהה את מה שהוא מציג לך?

פורסם

הורדת את QT מאתר משונה? או המאתר הרשמי של אפל?

פורסם

בלי קשר אפשר להתקין QUICKTIME ALTERNATIVE שהוא יותר טוב לצפיה מהטימטום הזה שנקרא QUICKTIME.

במשך הרבה הרבה שנים ועד היום אם אני לא טועה, QUICKTIME לא מאפשרת להציג במסך מלא אם לא קונים את התוכנה שלהם.

איזה חברה מטומטמת.

מישהו משלם על תוכנה כדי ליצור סרט בעזרת הCODEC שלהם, אבל כל הצופים בעולם לא יוכלו לראות את זה במסך מלא אם הם לא ישלמו.

פורסם
  • מחבר

הורדת את QT מאתר משונה? או המאתר הרשמי של אפל?

sorry byt for some reason i can't write in hebrew :screwy:

anyway, i have downloaded quicktime from CNET and i know that it's a legitimate site.

בלי קשר אפשר להתקין QUICKTIME ALTERNATIVE שהוא יותר טוב לצפיה מהטימטום הזה שנקרא QUICKTIME.

במשך הרבה הרבה שנים ועד היום אם אני לא טועה, QUICKTIME לא מאפשרת להציג במסך מלא אם לא קונים את התוכנה שלהם.

איזה חברה מטומטמת.

מישהו משלם על תוכנה כדי ליצור סרט בעזרת הCODEC שלהם, אבל כל הצופים בעולם לא יוכלו לראות את זה במסך מלא אם הם לא ישלמו.

actually, i hate quicktime but i had install it to be able see videos on Gametrailers - through Firefox of course,

thanks for the recommend, i'll check it out.

[br]פורסם בתאריך: 10.08.2008 בשעה 06:41:26

תודה על האלטרנטיב - עובד נהדר :xyxthumbs:
פורסם

קוראים לזה false positive ידידי.

אתה יכול לשלוח את זה באימייל לחברת קספרסקי, והם יטפלו בעניין.

הכי טוב בלי אנטיוירוס. :)

פורסם

יותר נכון, עדיף לקבל וירוס שיפרמט לך את כל החומר שאספת שנים.

בכל מקרה, יש לי את הQUICKTIME המקורי הכי עדכני וגם יש לי KASPERSKY INTERNET SECURITY 7.0 מעודכן מאתמול בלילה והרצתי סריקה ולא מצא כלום.

יש לי גם את האלטרנטיבי שהוא מצוין.

פורסם

יותר נכון, עדיף לקבל וירוס שיפרמט לך את כל החומר שאספת שנים.

בכל מקרה, יש לי את הQUICKTIME המקורי הכי עדכני וגם יש לי KASPERSKY INTERNET SECURITY 7.0 מעודכן מאתמול בלילה והרצתי סריקה ולא מצא כלום.

יש לי גם את האלטרנטיבי שהוא מצוין.

אם אתה עובד בתחום האבטחת מידע אתה כבר יודע הכל.

סה"כ צריך פה ושם לעדכן עדכוני אבטחה ולסרוק באתרים יעודיים קבצים חשודים שאתה מוריד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים