עבור לתוכן

אתר ספציפי לא עולה בשום דרך (diablofans)

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי בעיה די מוזרה, האתר www.diablofans.com מסרב לעלות בכל דרך שאני מנסה, כבר כשבועיים (שמעתי עליו רק לפני שבועיים ולא הצלחתי להכנס מהפעם הראשונה שניסיתי).

מסרב לעלות זה אומר שאני מנסה להכנס אליו בFF או באקספלורר, הוא מתחיל לטעון (השם של הטאב משתנה לשם הנכון ויש גם את האייקון המתאים בטאב) אבל המסך נשאר לבן והוא ממשיך לטעון בלי סוף (נתתי לזה שעתיים באחת הפעמים).

זה קורה בכל דפדפן שניסיתי עד עכשיו (FF,IE7,OPERA), ואני לא מקבל שום הודעה של משהו חשוד או משהו שעלול לגרום לכך שהאתר לא יעלה,חיפשתי ולא מצאתי שום דבר בהגדרות של הIE או של הFF שמעיד על חסימה כלשהי של האתר, ניסיתי גם למחוק temporary internet files ולאתחל את כל ההגדרות של ה IE וזה לא עזר.

חיפשתי גם בהגדרות של הnod32 ואין שום סימן לכך שהוא חוסם את האתר (ניסיתי גם לבטל זמנית את הnod32 וזה לא עזר).

במחשב של אח שלי (מחוברים לאותה הרשת), הכל עובד כמו שצריך (גם ב FF וגם בIE6), מה שמוביל אותי לחשוב שהבעיה היא נקודתית במחשב שלי.

דרך אגב, עכשיו ניסיתי לחפש את האתר דרך גוגל ולהכנס לזכרון מטמון,אני מקבל מסך שחור וטעינה אינסופית, אלא אם אני לוחץ על גרסת טקסט בלבד, ואז אני מקבל את האתר בטקסט בלבד בגרסה שמעודכנת ל6 באוגוסט, לא יודע אם זה עוזר במשהו אבל ציינתי ליתר בטחון.

אם למישהו יש איזה שהוא רעיון לגבי מה יכול לחסום את האתר אני אשמח כי נראה לי שמיציתי את הרעיונות שיכולתי לחשוב עליהם :nixweiss:

פורסם

ניסית לשנות את ה-encoding? נתקלתי בבעיה דומה שנפתרה ע"י בחירה ב-encoding שונה (Unicode, Western...)

פורסם
  • מחבר

ניסיתי עכשיו, לא שינה שום דבר (זה כנראה מתחיל את הטעינה מחדש אבל עושה רושם שזה נעצר באותו מקום, המד טעינה של הFF נעצר ב3 ריבועים מלאים בכל אחת מהפעמים שאני מנסה)

פורסם

אתה מחובר דרך חבילה של "גלישה בטוחה" אצל הספק שלך?

פורסם

כנס להתחל-הפעלה, כתוב שם CMD, בחלון השחור כתוב את הפקודה

nslookup diablofans.com

מה כתובת ה IP שאתה מקבל שם?

פורסם
  • מחבר

עדיאל ישמן מה קורה? :P

מקים מחדש את אבירי האור?

חח נראה כשיצא דיאבלו 3

אתה מחובר דרך חבילה של "גלישה בטוחה" אצל הספק שלך?

לא, חבילה רגילה

כנס להתחל-הפעלה, כתוב שם CMD, בחלון השחור כתוב את הפקודה

nslookup diablofans.com

מה כתובת ה IP שאתה מקבל שם?

C:\Documents and Settings\Adielva>nslookup diablofans.com

*** Can't find server name for address 192.168.1.1: Non-existent domain

*** Default servers are not available

Server: UnKnown

Address: 192.168.1.1

Non-authoritative answer:

Name: diablofans.com

Address: 74.86.241.122

פורסם
  • מחבר

תגדיר כתובות DNS ידנית בכרטיס רשת לפי הספק שלך.

לא שינה שום דבר, נתקע באותו המצב

זאת יכולה להיות בעיה ב DNS אם זה עובד במחשבים אחרים ברשת?

פורסם

אם מדובר באותה רשת אז יש בעיה נקודתית לאותו מחשב.

התקנת אנטיוירוס/תוכנה לסינון אתרים במחשב לפני זה?

פורסם

זה בהחלט נשמע כמו איזה spyware או משהו כזה,

אבל לפני שתתחיל בסריקות, תעשה בכל זאת restart למודם ולראוטר שלך, ובדוק שוב.

(וכן, אני זוכר שהמחשב השני גולש בלי בעיה לאתר הזה, אבל בכל זאת תן restart למודם ולראוטר)

פורסם
  • מחבר

זה בהחלט נשמע כמו איזה spyware או משהו כזה,

אבל לפני שתתחיל בסריקות, תעשה בכל זאת restart למודם ולראוטר שלך, ובדוק שוב.

(וכן, אני זוכר שהמחשב השני גולש בלי בעיה לאתר הזה, אבל בכל זאת תן restart למודם ולראוטר)

ניסיתי כמוב לעשות ריסטים לכל מה שאפשר, לא הייתי שואל כאן אם לא היו נגמרים לי הרעיונות פחות או יותר.

אגב במחשב השני יש אנט וירוס אחר (AVG), אז יכול להיות שזאת הבעיה, אבל זה עדיין די מוזר כי עשיתי temporary disable anti virus and anti spyware protection בהגדרות של הNOD וזה לא עזר.

תוכנות אחרות שיכולות לחסום אין לי, וגם הפיירוול של הוינדוס לא מאופשר.

אני מתכוון לקנות מחשב חדש בקרוב ואז אני אפרמט את המחשב הזה ונראה אם זה ימשיך לקרות.

בכל מקרה אם למישהו יש עוד רעיונות הוא מוזמן להציע (יש לי כרגע adaware 2007 על המחשב ו spybot search&destory ואני אתן להם לרוץ ונראה אם הן תמצאנה משהו).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים