עבור לתוכן

ThunderBird VS Outlook. מה עדיף? התוספות ב-TB שוות כמו פיירפוקס לעומת אקספלורר??

Featured Replies

פורסם

מה מקל על השימוש?

(בתקווה שיש פה משתמשים ב-TB...)

פורסם

זה תלוי בצרכים שלך.

אם אתה לא משתמש בשרת exchange ארגוני אין שום יתרון לאאוטלוק על TB.

פורסם
  • מחבר

הצרכים שלי? בסה"כ נוח לפתוח קבצים מצורפים למיל כשהם כבר ירדו להארד דיסק ולא צריך להורידם משרת ג'ימייל. זאת הסיבה היחידה שאני משתמש בתוכנת דואר.

בגלל של-TB יש תוספות כמו ל-FF חשבתי שאאוטלוק צריך להיקבר כמו ש-IE קבור כבר מזמן. וגם רציתי לשמוע אולי יש תוספות מעניינות כמו קבצים שיורדים עם סיומת מקורית ולא סיומת מיוחדת כמו באאוטלוק. נכון לעכשיו אם אני רוצה לשמור קובץ שמצא חן בעיני מאאוטלוק אני צריך להורידו מג'ימייל

פורסם

מה זה סיומת מיוחדת?

איך את מתחבר לג'מייל imap/pop3?

פורסם
  • מחבר

הגימייל דרך פופ3.

לפי מה שהבנתי משאלות קודמות שהקבצים נמצאים בהארד דיסק אבל בסיומת מיוחדת של מיקרוסופט ולכן זה לא ממש עוזר אם אני רוצה לשמור אותם כקובץ "רגיל" ללא תלות בשימוש בתוכנת אאוטלוק

פורסם

אני לא מכיר שום סיומת מיוחדת.

מה שמצורף להודעת דוא"ל זה מה שמצורף כמו שהוא.

פורסם
  • מחבר
:o כן? אז איפה נמצאת התיקיה עם הקבצים האלה?
פורסם

הם לא נמצאים בתיקייה הם מצורפים להודעת דוא"ל.

פורסם
  • מחבר

נו...על זה אני מדבר. אם אני רוצה לשמור קובץ או לצרוב אני לא יכול. ואז אני חייב להוריד אותו דרך ג'ימייל וזה לוקח זמן

פורסם

מה הבעיה לתת על הקובץ שמצורף להודעה קליק ימני ולבחור ב" save as " ופשוט לשמור אותו?

פורסם
  • מחבר

משום מה אני לא יכול לשמור אף קובץ מהתוכנה. האפשרות לא זמינה אף פעם. נראה לך שזה קשור להגדרות מסויימות?

דבר שני אם רוצים להוריד מג'ימייל זה לוקח זמן כי מדובר בחיבור לאינטרנט וכל דף צריך להיטען והוא גם עושה סריקת וירוסים לכל קובץ למרות שהקובץ מגיע ממקור אמין

הכי נוח יהיה אם תהיה תוכנה או תוסף ששומרים את הקבצים בתיקיה מסויימת. למה אף אחד לא חשב על זה עד היום? אפשר לשלוח בקשה למפתחים בישראל?

[attachment deleted by admin]

פורסם

אין לי מושג למה זה באפור אצלך ולא מאופשר לך לשמור קבצים מצורפים.

כנראה הגדרות אבטחה באווטלוק שלך או ב GPO שמגביל את היוזר שלך או בתוכנה חיצונית,

נסה לחטט בהגדרות באווטלוק בכל אופן זה המקום הראשון שאני הייתי מחפש בו.

בכל מקרה,, זו הדרך, ככה כולם עושים את זה (קליק ימני, SAVE AS או SAVE ALL וכו')

אז אין שום טעם לבקש שום פיטצ'ר ,אני לא ממש מבין מה אתה רוצה לבקש, כל מה שאפשר לרצות כבר קיים

אתה רק צריך לדעת לעבוד עם זה.

אתה רק צריך למצוא את זה, ל TB למשל יש תוסף נהדר - Attachment Extractor

שמאפשר לך לשמור מה שבא לך עם פילטרים בצורה נוחה מאוד (גם מול IMAP!) מכל המיילים שאתה בוחר בתיקיה.

אתה יכול למשל לסמן 500 מיילים ולהגדיר לתוסף שיוציא מהם את כל ה attachments שהם קבצי TXT בלבד (ויתעלם משאר הקבצים)

זה אפילו עושה auto rename עם מספור אוטומטי למקרה שיש כמה קבצים עם אותו שם בכמה מיילים.

(אני משתמש בו בעבודה לצרכים מאוד מסויימים והוא חוסך לי המון זמן)

למען האמת לא ממש הבנתי מה הבעיה שלך עם attachments מעבר לעובדה שהאווטלוק לא מאפשר לך לשמור אותם לדיסק.

(ובשביל זה לא צריך לבקש פיטצ'ר אלא רק למצוא את הפתרון לבעיה / הגדרה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים