עבור לתוכן

הסכם NVIDIA - FUTUREMARK

Featured Replies

פורסם

מה שהם עשו ב3DMARK זה לרמות. נקודה.

הם חתכו קטעים שלא רואים

החליפו קטעי קוד

שינו חלקים בתמונה

זה לא משהו שאפשר לעשות למשחק

פורסם

מה שהם עשו ב3DMARK זה לרמות. נקודה.

הם חתכו קטעים שלא רואים

החליפו קטעי קוד

שינו חלקים בתמונה

זה לא משהו שאפשר לעשות למשחק

זה מה שFUTUREMARK טוענים שהם עשו

וזה הבדל !!!!

חוץ מזה גם ככה Geforce FX 5900 ultra מנצח את ה Radeon בכל בנצ'מארק 3d mark אפשרי, גם בלי הDETONATOR FX.

spirit- בוא נראה אותך נגד שמחה, ויטאלי וולדימיר מאור עקביא, נקרע ת'נתנייתים שלכם.

פורסם

טוענים?

זה מה שהם עשו!

איזה עוד סיבה יש ל20% ירידה?

פורסם

עזוב, אתה בכלל לא מסתכל מה רשום למטה...!

מה אתה קורא שורה אחת ומגיב?!!?!?

גם עם 20% ירידה הGeforce עדיין עוקף את ה RADEON

(9800 מול 5900)

ופה אין לך הבדלים באיכות, כי אין אופטימיזציה, זה benchmark סינטטי, וגם האיכות תמונה זה מדד חשוב ב3d mark 2003.

אז אנא הפסק לקשקש.

פורסם

lol. אני מדמיין לעצמי...מנכ"ל nVIDIA ומנכ"ל FutureMark נפגשים במקום סודי ביותר (עם כמות מכובדת של שומרי ראש לשניהם, כמובן), מניחים שתי מזוודות על השולחן.

באחת מהן יש חצי מיליון דולר למנכ"ל FutureMark ובשנייה יש חוזה שבו FutureMark מצהירה שתעלים עין ממה ש-nVIDIA עושים.

הכסף והחוזה מחליפים מקומות וכולם שמחים.

"It was a pleasure doing business with you", אומר מנכ"ל nVIDIA למנכ"ל FutureMark והאחר עונה לו "Anytime, Anywhere...".

כמובן ששבוע אחרי זה רוצח שכיר של nVIDIA מחסל את מנכ"ל FutureMark ומחזיר את הכסף לבעליו הקודמים (:D).

(bahh...זה נשמע כמו סצנת סחר חליפין של Valkyr-כסף ב-Max Payne)

פורסם

מה הקשר? אז כרטיס אחד מנצח

אבל הם רמו בכל הסידרה!

במקומות בהן התחרות הרבה יותר צמודה

הDET FX גורם לכרטיס לנצח כשהוא אמור להפסיד

פורסם

רק מראה לך כמה דרייברים טובים יכולים להוסיף.

את מה הם שינו באמת בדרייברים טוענת futuremark.

תראה לי בקוד של הדרייברים שזה מה שהם עושים אני אאמין לך.

אין לי שום ביסוס חוץ מאיזה חדשה באיזה אתר.

ולא על זה הוויכוח בכלל, למה אתה מכניס וויכוח לעניין הזה...צחקנו, דיברנו על נתניה :)

מה אתה תמיד בא ומתווכח?

אתה אוהב להיות צודק? אתה יודע מה בסדר...

נכון TEATIME אתה צודק.

פורסם

(bahh...זה נשמע כמו סצנת סחר חליפין של Valkyr-כסף ב-Max Payne)

כשחושבים על זה המנכ"לית של HP נראית כמו הנשיאה או מה שהיא לא תהיה של AESIR... ועוד יותר אמא של לורליי בבנות גילמור :P

פורסם

כשחושבים על זה המנכ"לית של HP נראית כמו הנשיאה או מה שהיא לא תהיה של AESIR... ועוד יותר אמא של לורליי בבנות גילמור :P

הוא רואה בנות גילמור!!!! :puke:

פורסם

לא ללכלך, זו סדרה טובה! (באמת!)

(לא אני לא צוחק!)

אתה יכול לראות את זה בעצמך

תוריד פט'ץ כזה שמאפשר למצלמה להסתובב חופשי

במבחנים של ה3DMARK תקנה GFX

ותראה שהשמיים חתוכים

פורסם

לא ללכלך, זו סדרה טובה! (באמת!)

(לא אני לא צוחק!)

אתה יכול לראות את זה בעצמך

תוריד פט'ץ כזה שמאפשר למצלמה להסתובב חופשי

במבחנים של ה3DMARK תקנה GFX

ותראה שהשמיים חתוכים

WTF !?

פורסם

על הסדרה או השמיים החתוכים?

פורסם

you damn british, go get your tea ;D

פורסם

זה נראה ממש, אבל ממש מסריח. בטח NVIDIA שילמה להם בוחטה רצינית בשביל זה.

"זה לא רמאות, זה APPLICATION SPECIFIC OPTIMIZATION" - זאת בדיוק רמאות. בן אדם קונה כרטיס מסך כדי שיהיה טוב בכל סוגי התוכנות והמשחקים, לא בתוכנה מסויימת אחת. זה לא מעניין אם הוא יצא תותח בבנצ'מרק ויהיה חרא בעולם האמיתי.

ברגע שעושים אופטימיזציה לדרייברים כך שיעבדו טוב במיוחד עם תוכנת 3DMARK אז בעצם זה כבר לא מבחן אובייקטיבי ואי אפשר להסיק כלום מהתוצאות של המבחן...

כעיקרון הם יכולים לפתח כרטיס מיוחד שיודע לעשות רק תוצאות טובות ב 3DMARK ולא לדעת להריץ שום דבר אחר. זה הכי APPLICATION SPECIFIC OPTIMIZATION שיש, אבל למה לקנות כרטיס כזה ?

לדעתי גם nVIDIA וגם FUTUREMARK יורות לעצמן ברגל ואני מקווה ש ATI תדע לנצל את זה לטובתה, כי המשתמשים לא טיפשים. טוב, אולי האמריקאים כן...

אומנם לא קראתי את כל הת'רד (אלא בחרתי להגיב ישירות לאור מה שקראתי בהודעתך), אבל אני בטוח שאף אחד לא נזכר (או אולי אין פה מישהו שיודע על זה, כי זה היה ממש מזמן ודי נשכח) אבל S3 ז"ל עשתה טריק דומה כשהייתה בחיים:

בזמנו היו שני כרטיסים שהחברות שעמדו מאחוריהם טענו כי הם עושים Hardware T&L. כן, כן, אותו מנוע טרנספורמציה שהפך לסטנדרט בכרטיסי מסך הוטמע לראשונה בשני כרטיסים: ה GeForce 256 והSavage 2000 של S3 (שהפכה בעלים של Diamond - מי שמכיר את החברה, אחת מהחברות היותר איכותיות שייצרה כרטיסי 3DFX בתחילה אבל נדדה גם לNVIDIA והספיקה להוציא ליין של כרטיסי RIVA TNT וכן TNT2\ULTRA לצערינו, כאשר S3 גוועה, היא מתה יחד איתה כי הייתה חברת-בת שלה) היה בזמנו HYPE לא נורמלי בנוגע ל T&L בחומרה ונטען אפילו שהמשחקים המפותחים ושיצאו לשוק תוך שנה יעשו שימוש במנוע שכזה, וכל כרטיס שלא מצויד בו לא יוכל להריץ את המשחקים שיצאו. הכל התברר כשטות מוחלטת, אבל זה לא מנע מהפיצ'ר להפוך לסטנדרט.

לעניננו: ה S3 SAVAGE2K כלל אופטימיזציה למה שאז נחשבו "תוכנות באנצ'מרקינג" ידועות: UT ו Q3A...

האופטימיזציה נקראה S3 MeTal , וזה היה דרייבר מיוחד שעבר אופטימיזציה טובה מאד לשני המשחקים הספציפיים הללו, זאת כדי לגרום לצ'יפ להיראות טוב כשהוא עומד למבחן נגד הNV 10 (לא אחר מה GF256). הדבר נתגלה, אבל מה שהיה עוד יותר חמור זה שהדריברים של ה SAVAGE2K לא כללו שימוש במנוע בT&L בחומרה שהחברה רשמה על הקופסא בפרוש כי יש תמיכה. יצא גם פאצ' לתיקון, אבל זה בא על חשבון תאימות (פיקסלים לא מעובדים, מריחות בתמונה ופונטים שתחתיתם נעלמה הם רק חלק מהרשימה) ושאר בעיות יציבות...

פורסם

you damn british, go get your tea ;D

what is the fuckin' connection?

ואני לא צופה קבוע של בנות גילמור אבל סדרה איכותית ביותר ומתי שאני מזפזפ ורואה שיש את זה - הסדרה נושאת מקום של כבוד על מסך הטלביזיה שלי. באמת אחלה סדרה.

בכל מקרה, הדברים של Fkl0ster (וזה בלי העתק-הדבק, תעריך את זה) רק מראים לנו שאי אפשר לבטוח גם בחברות גדולות ו"אמינות" :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים