פורסם 2003 ביוני 322 שנים נכנסתי כרגע לפי סי טיפ :http://www.pctip.co.il/#newsitem1054634784,94849,וגיליתי שיצאה תוכנה חדשה שבעצם הופכת את האקס פי ללונג הורן, לי יש ווינדווס אקס פי פרו בעברית, האם כדאי להתקין? למישהו יש ניסיון עם זה?דרך אגב תינסו ללינק למעלה תגידו לי מה אתם אומרים על זה.
פורסם 2003 ביוני 322 שנים התקנתי את הנ"ל , המראה די נחמד :-) , אהבתי...אבל משום מה הסקין הזה מכביד על המערכת - מבחינת הטעינה בסטארטאפ, ועומס גרפי.**עריכה:לא צריכה להיות שום בעיה להסיר את הסקין הזה יש אפשרות לחזור אחורה, אבל את ההתקנה\הסרה צריך לעשות בsafe mode
פורסם 2003 ביוני 322 שנים מחבר אם אני מתקין אותו תיהיה לי אפשרות להסיר אותו ולהחזיר את המערכת שלי למצב בדיוק לפני ההתקנה? כי הוא מחליף קבצי מערכת...בלי קשר אצלי הווינדווס בעברית... לא תיהיה לי בעיה?
פורסם 2003 ביוני 322 שנים אם אני מתקין אותו תיהיה לי אפשרות להסיר אותו ולהחזיר את המערכת שלי למצב בדיוק לפני ההתקנה? כי הוא מחליף קבצי מערכת...בלי קשר אצלי הווינדווס בעברית... לא תיהיה לי בעיה?1. בקשר להסרה של זה את פשוט צריך ללחוץ על הקובץ שאיתו התקנת את התוכנה (כאשר הוונידוס פועל רגיל לא בSafe Mode).2. בקשר לוינדוס בעברית לא תיהיה בעיה.
פורסם 2003 ביוני 322 שנים מחבר את התשובות שנתת אתה אומר מניסיון, בקשר להסרה ולעברית, האם התקנת את זה ואם כן אז תגיד לי אם זה מומלץ. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
פורסם 2003 ביוני 322 שנים נו מה אף אחד לא מכיר את זה? ??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: אסור להקפיץ ת'ראדים . לא נראה לי שהמנהלים יואהבו את זה ;D.
פורסם 2003 ביוני 322 שנים את התשובות שנתת אתה אומר מניסיון, בקשר להסרה ולעברית, האם התקנת את זה ואם כן אז תגיד לי אם זה מומלץ. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dאת התשובה שננתי אני הכן אומר מניסיון כי אני התקנתי את החרא הזה :-\ וכמו שצינו פה זה סתם מאיט את הטעינה Start Up בגלל העומס הגרפי,לעיברית לא נראה שתיהיה בעיה זה משתמש באותם פי'צרים של הווינדוס.תכלס לא כדי לך להתקין את זה,אני לפחות מחקתי את זה תוך 5 דקות מהרגע שהתקנתי את זה.
פורסם 2003 ביוני 322 שנים הורדתי את זה ועכשיו אני הולך להתקין את זה...אחרי ששאני יתקין אני יכתוב איך זה
פורסם 2003 ביוני 322 שנים טוב אז התקנתי את זה ומשום מה הוא עשה לי רק בעיות בהתקנה הוא רצה את שאני יכניס את הדיסק של windows pro sr 1 ,מה שלא היה לי מסיבות שאני לא יפרט כעט : אז בכל זאת התקנתי את זה , אחרי ההתקנה הוא העלה לי את הwiindows עם מראה תכלת מזעזע (לא כמו המראה שהראו אנשים אחרים)כאשר הכתב הוא בלבן על גבי התכלת הזה מה שלא מאפשר כמעט לראות מה כתוב ... הבנתי מאר מאוד שזה לא זה והsidebar סתם מפריע ותופס מקום לא הבנתי כלכך מה התועלת בו ??? אחרי שמחקתי את זה הוא העלה את ה windows עם מראה של 98 בכלל ומחק את האפשרות של מראה כמו xp כעת אני התקנתי את זה שוב ושמתי מראה של xp מסקנה: סתם ביזבוז זמן וסירבול של המערכת
פורסם 2003 ביוני 322 שנים טוב אז התקנתי את זה ומשום מה הוא עשה לי רק בעיות בהתקנה הוא רצה את שאני יכניס את הדיסק של windows pro sr 1 ,מה שלא היה לי מסיבות שאני לא יפרט כעט : אז בכל זאת התקנתי את זה , אחרי ההתקנה הוא העלה לי את הwiindows עם מראה תכלת מזעזע (לא כמו המראה שהראו אנשים אחרים)כאשר הכתב הוא בלבן על גבי התכלת הזה מה שלא מאפשר כמעט לראות מה כתוב ... הבנתי מאר מאוד שזה לא זה והsidebar סתם מפריע ותופס מקום לא הבנתי כלכך מה התועלת בו ??? אחרי שמחקתי את זה הוא העלה את ה windows עם מראה של 98 בכלל ומחק את האפשרות של מראה כמו xp כעת אני התקנתי את זה שוב ושמתי מראה של xp מסקנה: סתם ביזבוז זמן וסירבול של המערכת בידיוק מה שקרה לי, פשוט לא נכנסתי לפרטים.
פורסם 2003 ביוני 322 שנים בידיוק מה שקרה לי,פשוט לא נכנסתי לפרטים.צודקים חוץ מהרקע הנחמד של ה NewBelis הכל סתם דפוק אצלי הוא בכלל לא שינה את כפתור ה START ובכלל לא הבנתי מה מועיל ב SIDE BAR הזה שלו סתם תופס מקום ולא מועיל. אני למזלי לפני ההתקנה שלו יצרתי restore point כך שלפני איזה שעה בערך הסרתי את זה וחזרתי ל WINDOWS הישן והטוב, כמובן הרקע היפה נשמר.אגב מלצה שלי עם אתם מתקינים איזה קובץ או תוכנה שאינכם בטוחים עם ניתן להסירה או שמדובר על תוכנה שמשנה או מחליפה קבצים של מערכת ההפעלה אז תצרו לפני ההתקנה restore point ותחסו לכם כאבי ראש אחר כך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.