עבור לתוכן

נגן MP3 עם סאב-וופר?

Featured Replies

פורסם

האם קיים נגן MP3 קטן מימדים עם מיני סאב-וופר?

אני מעוניין בהמלצה לנגן MP3/MP4 עם רמקולים סטריאופוניים מאוד חזקים (רצוי 2.1), סוללה נטענת שמספיקה להרבה שעות של האזנה למוסיקה (רצוי מעל 20 שעות בלי הטענה), זיכרון פלאש בנפח של 16GB ומעלה, ותמיכה בשירים עם שמות בעברית.

התקציב לא מוגבל בגבולות ההיגיון (רצוי לא יותר מאלף ש"ח, אבל אפשר לחרוג).

פורסם

רק בשביל לוודא... אתה יודע שsubwoofer נראה ככה:

Subwoofer.jpg

כן?

פורסם

אתה גם מחפש MP3 עם 2.1, 16GB זיכרון פלאש(!!!), סוללה שתחזיק 3 רמקולים ועוד תנגן 20 שעות, ועוד תמיכה בעברית.

ובשביל כל זה אתה נותן תקציב כזה אסטרונומי של 1000 שקלים שלמים?

אתה רציני?

בכל אופן, אם עוד לא הבנת, זה לא קיים, וכנראה שגם לא יהיה דבר כזה בעשור הקרוב.

פורסם
  • מחבר

אני יודע איך נראה סאב-וופר. כתבתי מיני סאב-וופר. משהו שיתן אפקט של בומים (לא שירעיד את כל החדר).

אם אין ממש סאב-וופר, אז אני מוכן להתפשר על רמקולים מאוד חזקים. על הנפח של הזיכרון גם אפשר להתפשר, אבל על כל השאר לא.

לגבי התקציב, הוא גמיש.

פורסם

חד וחלק, אין.

אפילו הרמקולים של נגני PMP מגיעים במקרה הטוב ל 1.5-2 וואט (פחות מהרמקולים המעאפנים ב 20 שקל למחשב...)

הדברים האלו נועדו שבנאדם אחד ישמע במרחק של עד מטר אחד מהפנים שלו, ואת המטרה הזו הם משרתים יפה.

לגבי 20 שעות עם הרמקולים, אתה יכול לשכוח מזה ומהר....

כמו שאמרו פה, נסה שוב בעוד עשור, אולי מה שאתה רוצה יומצא עד אז.

פורסם

על אוזניות? שמעת?

על ה-AKG K324P בעלות באס מטורף -

שלא יבייש אף סאב-וופר, כבר שמעת?

פורסם
  • מחבר

לגבי העוצמה, אני לא צריך שישמעו אותו בכל החדר, אלא שאני אשים אותו בכיס שלי ואני אשמע אותו מאוד חזק (כולל אנשים ברדיוס של כשני מטרים ממני) - יותר חזק מרמקולים של סלולארי.

20 שעות עם סוללה נטענת זה לא ריאלי (אני לא חייב צג צבעוני)? מה לגבי 10 שעות?

ה-AKG K324P הן אופציה מעניינת. אבל, אני מעדיף להאזין למוסיקה בלי אוזניות. דרך אגב, אם יש אוזניות כאלה קטנות עם באס חזק, אז מה הבעיה לשלב באס חזק ברמקולים של נגן MP3?

פורסם

אין מושג בהקשר למגבלה התכנולוגית,

מלבד זאת שבאוזניות "כפתור" ברובם הבאס רק "סביר". (כמובן ביחס של עלות\תועלת)

אולם, באוזניות IN-EAR, אשר טובות יותר בבאס,

בנויות על העיקרון שהרמקול קרוב מאד לאוזן, (הרמקול נניח במרחק 2 מטר, האוזניות IN-EAR בערך 2 ס"מ, ופחות)

הכפתור גם פרוסות על כל תוך האוזן, בעוד שה-IN-EAR, כשמם כן הם, ממש בתוך האוזן.

ולכן, הרמקול צריך להיות פחות חזק בהרבה.

אם אתה מאזור שלי, אני מזמין אותך לשמוע ב-AKG שלי.

ולהשאוות אותם לסאב.

פורסם

הקשבתי לאוזניות IN EAR ב 1000 שקל והן עדיין לא התקרבו לבאס של אוזניות המכסות את כל האוזיים...זה מה שמבאס באוזניות בתוך האוזן.

דרך אגב הכותרת שלך הרגה אותי חח

פורסם

קיצר פותח התר'ד מהערסים האלה ששומעים מוזיקה בפול ווליום ומציקים לכל מי שנמצא מסביבם, במיוחד באוטובוס, רק חבל שאסור לזרוק אותם לכביש בזמן שרכב נוסע, ות'אמת כבר דיברנו על זה בתר'ד אחר.

וכפי שציינו, אין נגן, עם 2.1 מובנה עליו, מקסימום תוכל לקנות סט רמקולים נפרד, ולחבר אותם לחשמל :P (ככה לא תציק ברחוב)

פורסם

קיצר פותח התר'ד מהערסים האלה ששומעים מוזיקה בפול ווליום ומציקים לכל מי שנמצא מסביבם, במיוחד באוטובוס, רק חבל שאסור לזרוק אותם לכביש בזמן שרכב נוסע, ות'אמת כבר דיברנו על זה בתר'ד אחר.

אמנם זה שפיטה מהירה ולא נראה לי שיש ערס שיכול לכתוב כאן יש כאן מחסום וירטואלי מערסים אני מאמין. (אני מבין מאוד את השניאה הזאת כלפי הערס המצוי)

אבל אם אתה מתכנן לשמוע את המוסיקה שלך בפול וווליום בציבור בלי אזניות רק תדע שכל הציבור מאחל לאנשים כלאה מוות איטי ומלא יסוריים

ע"פ זאפ הנגנים היחידים שהם 16 ג'יגיה שהם עד 1000 ש"ח אלה D2 I7 והסנסה VIEW בעיה היא שאין בהם רמקולים.

אם תקנה דוגמא את הI7 יהיה לך 200 ש"ח עודף לאזניות.

פורסם
  • מחבר

אני גר במרכז, לא באשקלון. בכל מקרה, אני מעדיף רמקולים על פני אוזניות.

אני לא שומע מוסיקה בפול ווליום במקומות ציבוריים (בשביל זה המציאו את האוזניות). אני שומע מוסיקה בלי אוזניות במקומות שזה לא מפריע לאחרים, או עם חברים. אני לא מצפה שהעוצמה שלהם תהיה כמו רמקולים של מערכת סטריאו, אבל אני רוצה שהם יהיו מאוד חזקים (באופן משמעותי יותר חזקים מרמקולים של סלולארי).

לגבי הזיכרון, אני מעוניין ב-16GB אם אפשר, אבל אני יכול להתפשר גם על פחות (התקציב גמיש, במידה ואלף ש"ח לא מספיקים). הנגן גם לא חייב להיות דק כמו ה-iPod.

פורסם

אמרו לך כבר ש א י ן נ ג ן כ ז ה!

לא משנה אם תתפשר על נגן "פחות דק", בלי ציפוי כרום, ללא Touch, בלי מסך צבעוני (:S) או מסך ענקי.

אין נגן כזה, לא משנה עד כמה "תקזז" לעצמך בפיצ'רים שאפילו לא ניתנים למיקוח.

פורסם
  • מחבר

מה ז'תומרת אין נגן כזה? עזוב סאב-וופר. לא קיים נגן MP3 עם רמקולים חזקים? אתה רוצה להגיד לי שטלפון סלולארי זה הנגן MP3 עם הרמקולים הכי חזקים שקיים נכון לעכשיו? לא קיים נגן MP3 ייעודי עם רמקולים חזקים?

כיום הנגן MP3 שלי זה Nokia 6233. יש לו רמקולים סטריאופוניים די חזקים וכרטיס זיכרון של 2GB, אבל הוא לא תומך בשירים עם שמות בעברית. אני מחפש נגן MP3 או MP4 עם זיכרון יותר גדול, רמקולים יותר חזקים, שהסוללה שלו תחזיק להרבה יותר זמן בניגון מוסיקה, ושהוא יתמוך בשירים עם שמות בעברית (אם אפשר, אז רצוי גם ב-Playlists או ניגון לפי תיקיות).

פורסם

חשבת על האופצייה של רמקולים ניידים?

אני בטוח שבתקציב מכובד יחסית כמו שרשמת אתה יכול להביא אחלה רמקולים..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים