פורסם 2003 ביוני 322 שנים שאלתי כבר את השאלה אבל אף תגובה.... ואני עדיין לא הצלחתי לשנות את המתחים של הליבה של המעבד בביוס..יש לי לוח של אסוס.... p4s333עידכנתי את הביוס... אבל עדיין לא הצלחתי לשנות את המתחים....למישהוא יש רעיון?
פורסם 2003 ביוני 322 שנים מזאת אומרת לא הצלחתי לשנות? שניתי ואז זה חזר? או שזה "תקוע"?אני מניח שזה "תקוע" ולא רוצה לזוז, חיפשת מאיזור של המתחים משהו שדומה לManual voltage control?
פורסם 2003 ביוני 322 שנים מחבר קראתי בספר שיש איזה free jumper...... בעעעע אין לי מושג איפה הוא... אין בספר שום הסבר חרשתי עליו....אכשיו בביוס הוא מציג לי את המתחים... כולל של הליבה... אבל הוא לא נותן לי לשנות אותם... האפשרות היחידה היא איגנור!!!....נתונים מפורטים על הלוח:Asus P4S333-M SiS645 P4 Socket478 2DDR UDMA100 With 10/100 Lan + Audio Micro ATX
פורסם 2003 ביוני 322 שנים יש לי לוח דומה לשלך - שינוי המתחים לא מתבצע בPOWER אלא האיזור המעבד איפה שאתה משנה את הFSB וכ"ו.
פורסם 2003 ביוני 322 שנים מחבר יש לי לוח דומה לשלך - שינוי המתחים לא מתבצע בPOWER אלא האיזור המעבד איפה שאתה משנה את הFSB וכ"ו.ואיפה אני משנה את זה... תן פירוט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.