פורסם 2008 באוגוסט 817 שנים שלום, אני מת להתחיל פרוייקט מודינג עם מסך LCD, הבעיה שיש לי חיבור LPT רק עם צד אחד ובצד השני כל הכבלים מפוזרים (בלי חיבור). איך אני יכול לדעת את המס' פין של כל כבל? יש צבעים עליהם, זה יעזור? תודה מראש!
פורסם 2008 באוגוסט 817 שנים בבקשה:פשוט אתה מחפש את הספירה שליד כל פין, שם כתוב איזה מספר הכבל (זה שמחובר לאותו פין שים לב לזה)יש לך תמונות להדגמה (שים לב לספרות שמוטבעות בפלסטיק)[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באוגוסט 817 שנים מחבר תודה, אבל כנראה לא הבנת כ"כ.. הכבל הוא כזה: כאשר בצד אחד יש חיבור (זכר) והצד השני ללא חיבור, אלא רק כבלים בצבעים שונים פזורים. אני אשתדל להביא תמונה.. שוב, תודה! עריכה הנה הכבל:
פורסם 2008 באוגוסט 817 שנים מחבר יכול להיות שיש לי בבית רב-מודד, אבל מה אני אמור לעשות איתו? איך אני אדע איזה מס' פין כל כבל..?
פורסם 2008 באוגוסט 817 שנים שים אותו על מד התנגדות. חבר צד אחד לפין הראשון בחיבור ותיגע בחוטים עד שתראה שיש התנגדות וזה הצד השני שלו, מספר אותו עם מדבקה.
פורסם 2008 באוגוסט 817 שנים מחבר הבנתי, אני רץ לחפש אותו, תודה!! ד"א, אם אני לא אמצא אותו, יש עוד דרך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.