עבור לתוכן

AKG K324P VS. JBL 220 REFERENCE ?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

התחדשתי ב COWON D2 4GB לפני יומיים, ויש לציין שאני מאוד מרוצה מהקנייה.

יש רק בעיה אחת, והיא - מן הסתם - באוזניות. אני מודע לאיכות האוזניות שבאות בד"כ עם נגני ה MP4, אבל ציפיתי לקצת יותר.

כעת אני מעוניין לרכוש אוזניות חדשות, ולאחר שעות של חיפושים המבחר הצטמצם (גם בגלל התקציב, שעומד על 200 ש"ח +/-) לשתי אוזניות IN-EAR:

ה AKG K324P וה- JBL REFERENCE 220. (המחירים בבאג הם 249 ו 207 בהתאמה, לעומת המחירים ב EBAY שנמצאים בסביבות ה- 20$-30$, שלדעתי ממש זולים)

מה שמעניין אותי באוזניות עם באס עמוק וצליל נקי כמובן, בנוסף שיתאימו לפעילות ספורטיבית.. (לא אכפת לי אגב מהצבע - לבן או שחור)

למי שהתנסה בשתי האוזניות ויכול להעיד על הבדל כלשהו ולתאר אותו - ולו בקצרה - הבמה פתוחה. זה יעזור לי מאוד.

תודה..

נ.ב - עוד שאלה אחת קטנה לבעלי ה D2: אני מחפש נרתיק לנגן שיתאים לפעילות ספורטיבית (חזקה), אם יש הצעות - אז אשמח.

פורסם

היה לי את ה-220 והם נהרסו,הם היו טובות ועם באס חזק מאוד יחסית.

גם שמעתי את ה-324 והם יותר מדויקות וחדות ,הבאס טוב אבל פחות חזק מה-220....

לטעמך... בכל אופן זה לא אוזניות לספורט והם יהרסו לך די מהר לפי דעתי.

אני אולי יקנה את ה-324 בקרוב.(שעולות 299 דרך אגב ולא 249)

פורסם
  • מחבר

ומה עם ה CX500 (באיביי עולות 24$)? שמעתי שהן ממש ממש טובות? (קיבלו ציון של 8.6 בCNET, שזה ממש גבוה)

פורסם

היום הלכתי לבאג קנות את הJBL דרך הגב זה עולה 240 שקל ולא 207. 207 זה רק אם אתה מזמיו מהאתר לחנות או משהו כזה...

פורסם

אני אישית לא אוהב סנהייזר... בטח שלא את ה-IEM שלהם.

היתי הולך על ה-324P בראש שקט

פורסם

אולי אפשר לעשות קנייה קבוצתית לאוזניות..

פורסם

יש לי את ה-K324P לטעמי, האוזניות הכי משתלמות עד המחיר שלהם.

מאד מרוצה מהם, ממליץ.

פורסם
  • מחבר

Henz16 הן מתאימות לפעילות ספורטיבית? כלומר, הן נופלות בקלות מהאוזן?

אני מתלבט קשות בין ה JBL וה AKG רק בגלל שה JBL מגיע עם סט אביזרים מרשים למדי - שכולל בין היתר אביזר המאפשר תליית האוזניות מאחורי האוזן - אביזר שאמור לעזור בפעילות ספורטיבית. ב AKG מושך אותי בעיקר הבאס ששמעתי עליו רק מלים טובות.

מישהו יודע אם ניתן לרכוש אביזר דומה לזה שמשווק עם ה JBL, בנפרד? אם יש אז כך אני אוכל ללכת בראש שקט על ה AKG.

פורסם

המליצו לי גם על שתיהן, אבל אני כנראה אלך על הJBL, בעקבות סט האביזרים הנחמד...

והמחירים הם כמו שפותח התר'ד ציין, יש מבצע על האוזניות של JBL וAKG

מוזר שמי שהיה בסניפים לא היה מודע לזה.

אמרו שהמבצע עד סוף החודש

פורסם

מה המבצע?

אני הייתי בבג וזה עלה 240 שקל הJBL, אני אקנה מחר..... החנויות פתוחות מחר (9 האב)??..???

פורסם

ה AKG 324P מקבילות ל CX300 בדרייברים, עם שינויים קטנטנים כמו: חרירים באוזניה כדי לתת יותר באס (ב CX300)

אין סיבה ללכת על ה AKG שיש ב 150 ש"ח את אותה אוזנייה בדיוק, EP630, (וכן היא אותה האוזנייה, לשתיהן אין חורים מאחורה, מה שיש רק ב CX300...)

כעיקרון זה תלוי איזה מוסיקה אתה שומע.

אם אתה שומע לכיוון רוק-רוק קלאסי וכו', קח את ה JBL.

אם אתה שומע מוסיקה שחורה, פופ וכל החרא הזה, קח את ה AKG או הקרייטיב.

הבדל בין ה AKG לקרייטיב הוא האביזר שמגיע עם ה AKG לסידור האוזניות, די דימושי, אבל התיק של ה JBL יותר שימושי.

פורסם

מה המבצע?

אני הייתי בבג וזה עלה 240 שקל הJBL, אני אקנה מחר..... החנויות פתוחות מחר (9 האב)??..???

המבצע הוא האוזניות ללא מע"מ אם אני לא טועה

JBL - 207 שקל

AKG - 259 בערך

פורסם

זה כולל משלוח?

פורסם
  • מחבר

כן.

אוזניות 32$ + משלוח 8$ = 40$

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים