פורסם 2003 ביוני 322 שנים יש לי p4-2.4לוח אם gigabyte-GA-8IPE1000אני לא עושה-over clockingיש לי מאוורר במארז שמכניס אוויר, ומאוורר על הספק כח,על המעבד,ועל הכרטיס הגרפי....אז ככה:מאוורר המעבד נע על-2800-2900 בדר"כקריאה של hd0 מראה טמפרטורה של 50 מעלותושאני מוציא תקליטור מכונן התקליטורים הוא רותח .כמו כן המעבד במצב מנוחה הוא 43 מעלות ובהתאמצות הוא מגיע ל56-58כל העסק נראה לי חם מדימשהו בחומרה לא בסדר?האם זה חם מדי?
פורסם 2003 ביוני 322 שנים יש לי p4-2.4לוח אם gigabyte-GA-8IPE1000אני לא עושה-over clockingיש לי מאוורר במארז שמכניס אוויר, ומאוורר על הספק כח,על המעבד,ועל הכרטיס הגרפי....אז ככה:מאוורר המעבד נע על-2800-2900 בדר"כקריאה של hd0 מראה טמפרטורה של 50 מעלותושאני מוציא תקליטור מכונן התקליטורים הוא רותח .כמו כן המעבד במצב מנוחה הוא 43 מעלות ובהתאמצות הוא מגיע ל56-58כל העסק נראה לי חם מדימשהו בחומרה לא בסדר?האם זה חם מדי?הטמפ של הדיסק בסיידר, אבל המעבד, די חם, ואני משאר בגלל שאין לך מאוררים במארז! וזה טעות.תקנה 2 מאוררי SF2 ותתקין אותם במארז (אחד מוציא אוויר מאחורה, אחד מכניס אוויר מקדימה), והטמפרטורות ירדו...
פורסם 2003 ביוני 322 שנים sf2 זה קיצור של smartfan של חברת thrmelright ניראה לי שכותבים ככה...אם אץה רוצה לראות על מה מדבור אתה יכול להיכנס לאתר www.pch.co.il
פורסם 2003 ביוני 322 שנים גם זה אפשרות:http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?manufacturers_id=44&products_id=399
פורסם 2003 ביוני 322 שנים HAHAHA LOL!!! זה היטסינק מה אתה צוחק עליו כשאתה בכלל לא יודע מה זה? sf2 זה מאוורר ולא היטסינק (של thermaltake... טעיתי בהודעה הקודמת) אתה מתבלבל עם מוצר אחר
פורסם 2003 ביוני 322 שנים אתה חייב מאוורר מוציא אויר!!!כל החום מצטבר במארז והוא לא יוצא ובגלל זה הכל אצלך חם.
פורסם 2003 ביוני 322 שנים אם אתה קונה אותו את המאורר SMART FAN 2 הוא ממש טוב אני רציתי לקנות את הדלתא 80 אתה יכול לראות בהודעה שאני פתחתי בקיצור ממש טוב ויש לי אותו http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=2;action=display;threadid=38287הוא יפתור לך את בעיות החום
פורסם 2003 ביוני 322 שנים מה אתה צוחק עליו כשאתה בכלל לא יודע מה זה?sf2 זה מאוורר ולא היטסינק (של thermaltake... טעיתי בהודעה הקודמת)אתה מתבלבל עם מוצר אחרחחח בואנה שפכת אותי מצחוק :dance:
פורסם 2003 ביוני 522 שנים מחבר תודה על העצות!הוספתי מאוורר בחלק האחורני של המארז שיוציא את החוםהעסק טיפה יותר קר עכשיו-ויש שיפור עצום בבפנימו של המארזאבל המעבד עדיין חם:38-42 מעלות במצב של מנוחה55-62 במצב של עבודה מאומצת (משחקים וכו...)מה עלי לעשות עכשיו?-טמפרטורות המעבד נראות לי גבוהות מדי...יש לציין שהמעבד מצוייד במאוורר המקורי של אינטל שמגיע בזמן מאמץ ל3400- rpm
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.