פורסם 2008 באוגוסט 817 שנים שלום לכולם..מה צריך להגדיר בהגדרות של 4850 כדי לפתור את הבעיה הבאה:שאני מוסר לדוגמא את הכדור אז המסירה היא לא חלקה-ז"א המסירה מגיעה מהר אבל השחקן שמקבל את המסירה לא נראה בפוקוס טוב עד שהכדור מגיע אליו.עוד שאלה:בהגדרות הצג בWindows זה משנה על כמה הרץ אני במסך Samsung 971p?נ.ב אני משחק במשחק כבר על רזולוציה גבוהה.
פורסם 2008 באוגוסט 817 שנים מה!!?!?!? "השחקן לא בפוקוס...." מה קשור לגרפיקה או לכרטיס מסך!? אתה כרגע אמרת שיש בעיה עם התזוזה\התגובה של השחקן....אני לך שום בעיה חוץ מזה שאתה משחק פיפא.... אתה יכול לפתור את הבעיה אם תעבור לפרו...."נ.ב אני משחק במשחק כבר על רזולוציה גבוהה" אה........... עכשיו אני מבין!!................. אין שום קשר, הבעיה נפתרה.
פורסם 2008 באוגוסט 817 שנים מחבר Bashash-לא הולכים מכות רק מנסים למצוא פיתרון.הכוונה היא שאני מוסר פס או מרים לשחקן אחר אז יש כמו מריחה כללית ואז אחרי שמגיע הפס המשחק נראה חלק ובירור שאני מוסר אז יש כמו טשטוש קל וזה מעצבן , ככה אני רואה את זה.
פורסם 2008 באוגוסט 817 שנים תצלם תמונה...אם אתה לא רואה את זה בתמונה אז כנראה למסך יש לך יש מריחות וזו הבעייה...
פורסם 2008 באוגוסט 817 שנים מחבר כן עכשיו אני רואה יותר ברור , יש מריחה ולא רואים את זה בתמונה. אמורה להיות מריחה עם המסך והכרטיס האלה? יש קשר לאיזו הגדרה אולי?
פורסם 2008 באוגוסט 817 שנים זה לא קשור לכרטיס מסך אלא רק למסך...תפנה לפורום מסכים ותשאל שם יעזרו לך יותר...עריכה:זה קורה לך בעוד משחקים?
פורסם 2008 באוגוסט 917 שנים גם לי יש יותר מריחות מהרגיל במשחקי כדורגל, שלא מורגשות בכלל במשחקים אחרים. זוהי נקודת תורפה ידועה במסכי LCD בעלי זמן תגובה גבוה.נסה להפעיל VSYNC במידה עוד לא עשית זאת, ושב טיפה רחוק יותר מהמסך. זה אמור לצמצם את התופעה.
פורסם 2008 באוגוסט 917 שנים תבדוק בהגדרות של הFIFA אם אין אופציה כזאת.אם אין, תפעיל את הסינון האנכי דרך הCCC. רק קח בחשבון שזה יופעל על כל המשחקים.
פורסם 2008 באוגוסט 1017 שנים "Wait for vetical refresh". תשים על On, unless application specifies. אם זה לא עוזר תנסה על Always On. ואם גם זה לא עוזר.. אז כנראה שזה לא הפתרון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.