פורסם 2003 ביוני 322 שנים יש לי זיכרון CORSAIR DDR-RAM 256MB 3200 CAS2 Memory ואני רוצה להוסיף עוד 256מ"ב של זיכרון אבל של חברה אחרת, זולה יותר.1. האם זה אפשרי לשלב שני סטיקים של חברות אחרות?2. האם זה יכול לגרום לבעיות כלשהן?3. באיזה חברה לבחור? בהנחה שזה יהיה יותר זול מזה של Corsair היקרים.אשמח אם אקבל את התשובות ממשתמשים שיש להם ניסיון בדבר.תודה
פורסם 2003 ביוני 322 שנים איזה לוח יש לך?בעיקרון אין בעיות מיוחדותחברה זולה וטובה היא מושקין וגם גייל טוביםאם אתה לא עושה/מתכנן OC גם הסמסונג/וינבונדרגילים יהיו טובים בשבילך
פורסם 2003 ביוני 322 שנים כמובן שאתה יכול אבל יהיה חבל לאבד את הביצועים של הקורסאיר!הוא ירויח יותר מכך שיהיה לו 512 מגה במחשב מאשר איזה 0.משהו אחוז שירדו לו בנקודות של מבחנים סינטטיים...כל זה בהנחה שאוברקלוקינג זה לא הקו המנחה...
פורסם 2003 ביוני 322 שנים אין בעיה.אבל כמו שאמרו למעלה, לדעתי עדיף להוסיף עוד 100-200 ש"ח ולהישאר עם זוג סטיקים איכותיים, כי בעתידשתרצה לעשות OC חזק, אחרי שהמערכת תתישן מעט, תגיד חבל שלא קניתי זכרונות יותר טובים.
פורסם 2003 ביוני 322 שנים איך נחשב הזיכרון של TwinMos?מספיק טוב בשביל אוברקלוק?מ1 עד 10 אני הייתי נותן לו 7.5-8...10 = Crosair 400 mhz ll xlsהוא יהיה בסיידר.
פורסם 2003 ביוני 322 שנים אם אתה רוצה OC עצבני אסור להתפשר על זיכרון, אם אתה OC בשביל הOC כמוני למשל, אז אין בעיה לקנות 256 זולים וכשתרצה לעשות OC תוציא את הזולים וכשתסיים ותרצה להחזיר את המצב למצב הראשוני אז תוסיף את הזיכרונות הזולים.נ.ב זה מה שאני עושה
פורסם 2003 ביוני 322 שנים אם אתה רוצה OC עצבני אסור להתפשר על זיכרון, אם אתה OC בשביל הOC כמוני למשל, אז אין בעיה לקנות 256 זולים וכשתרצה לעשות OC תוציא את הזולים וכשתסיים ותרצה להחזיר את המצב למצב הראשוני אז תוסיף את הזיכרונות הזולים.נ.ב זה מה שאני עושהדוגרי, זה הדבר מבין המטופשים ששמעתי. בלי להעליב.אני מבין שפעם ראשונה אתה מנסה רק עם הסטיק ה"טוב", לראות עד כמה אתה מגיע, אבל המטרה בOC,זה לקנות מערכת ישנה יחסית (AMD 1700+ למשל), ולהפוך אותה למערכת חדישה (P4C 2.4 800mhz), ככה גם חוסכיםהרבה כסף וגם מקבלים אותם ביצועים.
פורסם 2003 ביוני 322 שנים זה באמת היה די טיפשי.... מה המטרה בזה ? הרי אני יכול להעלות את המעבד שלי במהירות 2500 מגה הרץ , הכי לא יציב שבעולם למשך דקה ואז הוא יתרסק. לעשות פרינט סקרין עם WCPUID לשמור מהר להוריד את ההגדרות ולהגיד הנה הגעתי ל-2500... אם זה לא יציב , זה לא שווה כלום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.