פורסם 2002 בפברואר 823 שנים מישהו יכול להגיד אך אני עושה שהמחשב שלי יהיה מחובר לאינטרנט גם שהמחשב מכובה?? (ושלא ייתנתק כל שבוע....)
פורסם 2002 בפברואר 823 שנים IsrAlien, אם אתה רוצה לעזור לבן-אדם, תעזור.אל תכתוב לינקים לאתרים אחרים, בייחוד כשהם לא רצויים פה.לנסות להתחכם ולכתוב את ה-IP זאת בכלל חוצפה.
פורסם 2002 בפברואר 823 שנים מה שרציתי שתראה מקודם, רק הפעם על השרת שלי בלי חילוקי דעות (אני מקווה) עם המנהלים פה...השדרוגאם זה לא הופך לך לעברית אוטומאטי תעביר ל(Hebrew (ISO-Logical
פורסם 2002 בפברואר 823 שנים מחבר כשאני מגיע בשדרוג לשלב בו אני צריך לרשום: system> reboot אז הוא אומר לי:file reboot cannot be opened, err_code=-2למה?
פורסם 2002 בפברואר 823 שנים נתקלתי בזה כבר... העיקר שהמודם עושה ריסטרט.אם עשית Save אז אתה יכול לכבות ולהדליק אותו ידנית.או שתשלח הודעה לאייסיקיו 42444882
פורסם 2002 בפברואר 823 שנים ממממממ קראתי את כל ההסברים וזה נראה לי נחמד מאוד (זה גם יתן לי סלוט PCI פנוי...)רק מה ?!?!יש לי מודם אורכיתהשאלה היא איך אני יכול לשכנה את בזק להחליף לי לאלקטל...יש רעיונות? :smoke:
פורסם 2002 בפברואר 823 שנים תאמר שהוא עושה לך המון בעיות ותאיים להתנתק - במתינות ולא בגסות!עם התחרות שעומדת להיכנס מצד הכבלים הם ירצו להשאיר כל לקוח ב"צד" שלהם. רק תעשה את זה בשכל, לא באגרסיביות אבל באסטרטיביות (אל תקבל לא כתשובה, ותבקש בסוף לדבר עם האחראי על המוקדן...)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.