עבור לתוכן

שאלה לגבי BSPLAYER

Featured Replies

פורסם

למה אני לא יכול לראות בו סרטים במסך מלא, למה זה חייב להיות במלבן מיסכן באמצע מסך...????

פורסם

תשחק עם shift +1,2,3 זה ישנה את הaspect ratio.

תיקח בחשבון שאם היחס רוחב לגובה של הסרט לא מתאים ליחס של המסך תקבל הboxing הזה שאתה מדבר עליו וזה בכלל לא קשור לתוכנה.

פורסם

למה אני לא יכול לראות בו סרטים במסך מלא, למה זה חייב להיות במלבן מיסכן באמצע מסך...????

בטח הגדרת באופציות שלא ימתח את הסרט במסך מלא.

פורסם
  • מחבר

תשחק עם shift +1,2,3 זה ישנה את הaspect ratio.

תיקח בחשבון שאם היחס רוחב לגובה של הסרט לא מתאים ליחס של המסך תקבל הboxing הזה שאתה מדבר עליו וזה בכלל לא קשור לתוכנה.

אני מכיר את המשחקים האלה וזה תמיד גוזר לי את התמונה ואז אני לא רואה את כל התמונה של הסרט.

אם זה לא קשור בתוכנה אז במה זה קשור??

בטח הגדרת באופציות שלא ימתח את הסרט במסך מלא.

איך אני מגדיר מסך מלא?

פורסם

בלי קשר, אני מציע לך בחמימות לעבור ל KMPLAYER. כמו BSPLAYER רק הרבה יותר טוב. (השתמשתי בשניהם)

פורסם

אני מכיר את המשחקים האלה וזה תמיד גוזר לי את התמונה ואז אני לא רואה את כל התמונה של הסרט.

אם זה לא קשור בתוכנה אז במה זה קשור??

איך אני מגדיר מסך מלא?

OPTIONS\PROPERTIES\VIDEO\DONT RESIZE VIDEO IN FULL SCREEN = DISABLE

פורסם
  • מחבר

OPTIONS\PROPERTIES\VIDEO\DONT RESIZE VIDEO IN FULL SCREEN = DISABLE

זה כבר נימצא במצב הזה

פורסם

אם אתה מתכוון לכך שה"מלבן" באמצע המסך הוא משהו כזה

| _________ |

| |_________| |

|_______________|

אז אתה יכול לעשות + - בצד הקיצוני הימני של המקלדת איפה שהENTER והספרות וה-Num Lock. זה שומר על יחס קבוע ומותח את התמונה.

אך אם הכוונה שלך היא שזה נראה כך

|_______________|

|_______________|

|_______________|

אז אין שום דבר שתוכל לעשות, זהו גודל הוידאו וזהו גודל המסך שלך. אתה יכול לעשות + - אבל התמונה תצא מגבולות המסך ואתה תאבד את הצדדים של התמונה. אתה גם יכול ללחוץ במקלדת O (או באנגלית [o, לא 0!]) והתמונה תמתח אוטומטית. ושוב אתה תאבד מהתמונה.

בסה"כ הקובץ נמצא ברזולוציה מסוימת והמסך שלך מציג עד גודל מסוים. אתה יכול לשחק עם הרזולוציה ולהרים ולהוריד ולמתוח את התמונה, אבל המסך שלך ישאר בגודל שלו ואין מה לעשות בנוגע לזה.

פורסם
  • מחבר

אם אתה מתכוון לכך שה"מלבן" באמצע המסך הוא משהו כזה

| _________ |

| |_________| |

|_______________|

אז אתה יכול לעשות + - בצד הקיצוני הימני של המקלדת איפה שהENTER והספרות וה-Num Lock. זה שומר על יחס קבוע ומותח את התמונה.

אך אם הכוונה שלך היא שזה נראה כך

|_______________|

|_______________|

|_______________|

אז אין שום דבר שתוכל לעשות, זהו גודל הוידאו וזהו גודל המסך שלך. אתה יכול לעשות + - אבל התמונה תצא מגבולות המסך ואתה תאבד את הצדדים של התמונה. אתה גם יכול ללחוץ במקלדת O (או באנגלית [o, לא 0!]) והתמונה תמתח אוטומטית. ושוב אתה תאבד מהתמונה.

בסה"כ הקובץ נמצא ברזולוציה מסוימת והמסך שלך מציג עד גודל מסוים. אתה יכול לשחק עם הרזולוציה ולהרים ולהוריד ולמתוח את התמונה, אבל המסך שלך ישאר בגודל שלו ואין מה לעשות בנוגע לזה.

איך זה שיש סרטים שאפשר לראות על מסך מלא???

פורסם

יש קבצים ויש קבצים.

יש לי אחלה מסך 24אינץ' ואני נהנה מסרטי HD אשר הגבולות שלהם מאוד קרובים לצד העליון והתחתון של המסך (כלומר המלבן הוא כמעט ומתאים למסך)... אבל מה לעשות לפעמים אתה מוריד איזה קובץ וידאו שהוא לא מתאים וצריך לסבול בצפיה שלו כמו קוביה באמצע המסך או מלבן חסר כל פשר.

ד"א אני עדין לא בטוח מה הסיטואציה שלך כשתיארת מלבן, אשמח אם תתן סקרינשוט כדי שאבין במה מדובר.

פורסם
  • מחבר

הסיטואציה שלי זה השניה ש"ציירתה"

| |

_____________________|

| |

משהוא כזה

פורסם

אוקיי אז אין מה לעשות בנידון.

אם בכל זאת לא אכפת לך למתוח את התמונה. בשביל למתוח אותה עם שמירה על ASPECT RATION (כלומר על יחס הרזולוציה) תלחץ +/- בצד ימין הקיצוני של המקלדת או בכפתור O (או) על מנת לעשות זאת אוטומטית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים