עבור לתוכן

המלצה למצלמה פשוטה, עד 600¤, אם במחיר שכזה יש הבדלים משמעותיים...

Featured Replies

פורסם

התקציב למצלמה + כרטיס זיכרון. אם המצלמה פועלת על בטריות אצבע, קרי AA אז ללא בטריות.

המצלמה מיועדת לילדה בת 12, התכונה החשובה ביותר היא צילום במצב אוטומטי כמה שיותר פשוט (וכמובן, כמה שיותר איכותי).

# האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ).

# האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח.

# האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד 1200 ש"ח לפלאש חדש.

# האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)?

# האם אתה נעול על יצרן מסויים? אם כן, מדוע?

לא.

אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר?

בעיקר חתולים, לפי השימוש שהיא עושה במצלמה שיש כרגע.

מהו טווח העדשה במ"מ שחשוב לך? המאמר הזה ייתן לך מושג לגבי לגבי הטווחים השונים.

אין לי על זה תשובה חד משמעית, בגדול- לא רחבה.

כמה מהותייים לך המשקל והגודל של המצלמה? האם תתפשר על תכונות או על איכות תמונה עבור מצלמה שנכנסת לכיס? האם מצלמה עם יכולות גבוהות יותר, אבל שדורשת נרתיק נפרד היא אופציה מבחינתך?

לא מאוד מהותי. כל עוד זה לא מפלצת- יהיה בסדר.

פורסם

אין הרבה מצלמות נורמליות בתקציב הזה. קנון A560 היא יחסית אופציה סבירה וקלה לשימוש.

פורסם
  • מחבר

אוקי, ראיתי מצלמה שנראת נחמדה באופיס דיפו אולימפוס.

http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000aQnkhypTKpfntK1tXdq1IX1:12bbi68k5?id=4055745&pr=&N=2

היא כרגע במבצע, 500₪, כרטיס זיכרון יעלה שם עוד 100₪. לא חיפשתי, אבל אני די בטוח שאפשר להשיג כרטיס גם בפחות.

איך היא ביחס לקנון?

תודה רבה.

פורסם
  • מחבר

הקפצה.

פורסם

עדשה רחבה ומסך גדול לא מפצים על איטיות, ממשק משתמש גרוע, חוסר במייצב ובשליטה על WB. אם התקציב לא מאפשר ואתה ממש רוצה עדשה רחבה, האולימפוס הזו יכולה להיות אופציה. אם לא, לך על משהו אחר.

פורסם

אל תאמין למבצעים של אופיס דיפות.בטח לא על מצלמות.קניתי שם מצלמה לפני שנה וחצי.במבצע כמובן.יצא בדיוק פי 1.5

אמנם אם אחריות רשמית אבל עדיף כבר הייתי קונה מצלמה חדשה אם היו בעיות.אגב זאת הייתה CANON A530.דומה לזאת שהמליצו לך.

פורסם
  • מחבר

מחירים אני תמיד מברר, לא נמשך אחרי מילת הקסם "מבצע" :P

תודה רבה לכם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים