עבור לתוכן

4870 למסך בגודל...

Featured Replies

פורסם

שלום לחברי הפורום,

בשעה טובה ומוצלחת אני מתעד לקנות מחשב חדש. הצרכים: גיימינג הארד-קורי בעיקר, חלקית גם לצפייה בסרטים, כרגע DVD.

יחד איתו, אני מתלבט האם לקנות מסך חדש (הנוכחי: VP930 - בגודל 19", בן כמעט שלוש). השאלה שלי, בעצם, היא מה כרטיס המסך הנחוץ למסך חדש וגדול יותר? אם הבנתי נכון את הלך הרוח, למעשה ישנם שני גדלים רלוונטיים למסך חדש, 22" ו- 24".

האם כרטיס 4870 בודד יתמוך במשחקים החדשים ברזולוציה נאטיבית של מסך 24"? או שחובה עלי לרכוש CF-kit (יחד עם העלות הנלווית של ספק+לוח אם תואמים) כדי לשחק בקצב פריימים סביר? ולגבי מסך 22", האם במקרה זה אפשר להסתפק בכרטיס גלמוד?

תודה!

~ יונתן

פורסם

HD4870/260GTX בודד יספיק להגדרות מקסימליות ברזולוצייה של 22-24 עבור רוב המשחקים שקיימים כרגע. (למעט ממש מעט משחקים כמו קרייסיס ושות..)

כרטיסים נמוכים מהם דוגמאת HD4850/9800GTX יעשו עבודה טובה על 22 אינץ' ברוב המשחקים כאשר בחלק קטן הם ממש יפציצו ובחלק קטן אחר הם יקרטעו..

כמובן שיהיו משחקים שירוצו איתם מעולה גם על 24. הכל תלוי במשחק ובהגדרות.

אם אתה גיימר רציני שממש אוהב שהכל רץ חלק ואתה מעוניין לשחק על הרזולוצייה הטבעית של המסכים + הגדרות גבוהות כמה שניתן - לך על 260GTX/HD4870.. שניהם כרטיסים מעולים שעולים היום אותו דבר.

יש לך כאן השוואה טובה בינהם (ועוד כמה כרטיסים)..

http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-hd-4870,1964.html

*תוודא רק שיש לך ספק כוח מספיק חזק בשביל כל כרטיס חדש שתבחר..

*עריכה - נ.ב - איך שכחתי !! תן בבקשה מפרט של המחשב שלך. קפצתי להגיב מבלי לשאול.. חוסר מקצועיות..

פורסם
  • מחבר

אם הבנתי נכון, ל"גיימר רציני שממש אוהב שהכל רץ חלק..." - בהנתן מסך 24", אתה ממליץ על 4870 ולא על 4870-CF?

(אחרי הכל, מדובר בחסכון של כ- 1700 ש"ח... השפעה רצינית על התקציב)

> "תן בבקשה מפרט של המחשב שלך"

עוד אין מחשב, ולכן אין מפרט... ;)

פורסם

זה לא שאתה לוקח 4870 אחד או שני 4870.... זה כבר מוגזם!.... האפשרויות הם 4850 ב-CF או 4870 אחד.

אני קונה מסך 22" ובכל זאת בחרתי ב-4850 CF כי מאוד קשה לספק אותי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים