פורסם 2008 באוגוסט 617 שנים אקספלורר 7 נתקע אחרי שאני גולש זמן מה אין זמן מדויק או אתר מסוים או פתיחת תוכנה מסויימת כמו סרטון למשל .הוא פשוט לא מגיב ואני צריך לעשות לו "סיים משימה" .חשוב להדגיש שניסיתי להסיר ולהתקין שוב אך זה חוזר על עצמו.ואז התקנתי פייפוקס והוא עובד חלק!!!!!!!!!!מה הסיבה לזה???????אני פשוט רגיל ל7 ובא לי להמשיך להשתמש בו מה עושים??????????????
פורסם 2008 באוגוסט 617 שנים יש לך מזל!אתה עכשיו חייב את פיירפוקס עד שתתרגל אליותאמין לי שהוא יותר עדיף מהבחינה הכי חשובה הוא הרבה יותר בטיחותיואם אתה משתמש בתוספים אין על פיירפוקסולא נראה לי שיש איזה צורה לסדר את זה(או שתפרמט את המחשב)בכל מקרה תעשה מה שטוב לך...
פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים מחבר סבבה אני חייב להתרגל אבל בכל איך אני פותר את הרי משהו מפריע לזה וכן גם ניסיתי להסיר את התוספים אבל כלום
פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים יש לך מזל!אתה עכשיו חייב את פיירפוקס עד שתתרגל אליותאמין לי שהוא יותר עדיף מהבחינה הכי חשובה הוא הרבה יותר בטיחותיואם אתה משתמש בתוספים אין על פיירפוקסולא נראה לי שיש איזה צורה לסדר את זה(או שתפרמט את המחשב)בכל מקרה תעשה מה שטוב לך...זה מאוד נחמד שאתה מעודד אותו להשתמש בפתרון אלטרנטיבי אבל איך פירמוט בדיוק נכנס פה?לפתוח הדיון: ניסית להסיר ולהתקין את IE7 מחדש?
פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים חשוב להדגיש שניסיתי להסיר ולהתקין שוב אך זה חוזר על עצמו.מה עושים??????????????
פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים תוודא שאחד מהחלונות של הדפדפן לא בטעות נמצא באתר כשזה קורה:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=350387.0
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.