עבור לתוכן

היתיעצות| g9 או MX518

Featured Replies

פורסם

יש לי את ה-FUNC 1030 ARCHETYPE (עם G9) ואני שונא אותו (אני מתבאס להחליף אותו כי בזבזתי עליו 150 ש"ח). בהתחלה הוא מעולה, אך כל כמה שעות(או דקות) צריך להעיף ממנו חתיכות אבק ולכלוך קטנות שממש מורגשות כשמניעים את העכבר על פניו.

פורסם
  • מחבר

יש לי את ה-FUNC 1030 ARCHETYPE (עם G9) ואני שונא אותו (אני מתבאס להחליף אותו כי בזבזתי עליו 150 ש"ח). בהתחלה הוא מעולה, אך כל כמה שעות(או דקות) צריך להעיף ממנו חתיכות אבק ולכלוך קטנות שממש מורגשות כשמניעים את העכבר על פניו.

תודה רבה על הטיפ (לצערי עדיין לא קניתי אותו

פורסם

מי שאומר שהפאנק יותר טוב מה-QCK לא מבין מהחיים שלו.

כמובן שסביר להניח שהפאנק מעט מדוייק יותר ( כמובן כי הוא פאד קשיח ) אבל ה-QCK לפחות הגרסאות הגדולות שלו הוא פאד עצום שהעכבר מחליק עליו מעולה והמרקם שלו נעים מאוד למגע, הוא מושלם לשחקנים שמשחקים על רגישות נמוכה ולאנשים שמושכים את הזרת שלהם על הפאד בשביל להשיג עוד טאצ' הפאד הזה מושלם כי זה לא דבר שאפשר לעשות על פני אף פאד קשיח לפחות לא באותה אפקטיביות, הזרת פשוט נתקעת על פאד קשיח ומפריעה לתנועה של העכבר.

ואני אומר את זה בתור מישהו שמשתמש כרגע ב-5L וחושב שהוא פאד מעולה.

אבל מבחינתי אין שאלה בכלל שהפוטנציאל ששחקנים יכולים להגיע אליו עם פאדים מבד הוא הרבה יותר גבוהה מהפוטנציאל עם פאדים קשיחים, והפאד בד הכי טוב שיש הוא ה-QCK ( למרות שה-Everglide גם מעולה ). מה גם שהמחיר שלו ביחס לאיכות הוא פשוט מצחיק.

פורסם

בואו לא נשכח את הNO.ID ואת הQPAD CT,וכמובן את הEVERGLIDE, עם כל הכבוד לQCK.

לא הבנתי משפט אחד[לא הצלכתי למצוא נימוק לעצמי, לפחות]

"אבל מבחינתי אין שאלה בכלל שהפוטנציאל ששחקנים יכולים להגיע אליו עם פאדים מבד הוא הרבה יותר גבוהה מהפוטנציאל עם פאדים קשיחים"

למה ?

פורסם

לא ה-QPAD ולא ה-NOID משתווים ל-qck heavy לדעתי. זה הפאד הכי פופולרי היום בקרב גיימרים מקצועיים, nuff said.

מבחינת יכולת כיוון הפוטנציאל עם פאדים מבד הרבה יותר גבוה כי יש להם מן ערך מוסף כזה שהעכבר נמצא בשליטה טובה יותר מאשר על פאד קשיח, לפחות ככה זה אצלי. המרקם של הפאד הופך את העכבר לקל יותר לשליטה במיוחד אם אתה משתמש בזרת בשביל לדייק כמו שאמרתי ( ולמרות שזה נשמע טיפשי וישים רק בעכברים מסויימים, זה מאוד מאוד חשוב בשביל מי שרוצה באמת לקחת את האיימינג שלו צעד אחד קדימה, יש לך IE3.0, תנסה בעצמך ), זה דבר אחד שאתה יכול לעשות על פאדים מבד ולא יכול על פאד קשיח, מה גם שההרגשה פשוט הרבה יותר טובה ויותר נוחה.

בכלל אני לא מכיר הרבה גיימרים מקצועיים שמשתמשים בפאד קשיח, לפחות לא בקוויק וב-UT.

פורסם

כה זה מוסיף דיוק, אבל האצבע נתקעת לפעמים כי יש ליF30.R.

פאד הבא נביא איזה QCK+ רק היום קיבלתי את הFUNC :silly:

פורסם

זה בידיוק למה פאד מבד עדיף על קשיח, בפאד מבד האצבע לא נתקעת, תחשוב על האפשרות לשחק ככה תמיד כשהזרת מחליקה על הפאד, זה נותן לך בוסט אדיר לאיימינג, אני מתגעגע לימים שהיה לי QCK רק בגלל זה :P

פורסם

אז למה אתה לא קונה QCK ? לא עולה הרבה.

ולמה דווקא את הQcK Heavy ? מה רע ב+ ?

פורסם
  • מחבר

ומה רע גם ב QcK הרגיל?

פורסם

ה-QCK Heavy הוא פשוט QCK+ עבה יותר, כך שאם יש לך בליטות על השולחן או משהו בסגנון אתה לא תרגיש אותם כשאתה מזיז את העכבר על הפאד.

אני מתכנן לקנות, אבל כל עוד ה-5L שלי שלם ואני יחסית מרוצה ממנו אין לי סיבה ללכת להוציא 150 שקל על פאד חדש, גם אם אני יודע שהוא יהווה שיפור לא קטן.

sagim194 - קטן מדי..

פורסם

בטח לשחקן כמוני שמשחק על נמוך במיוחד.

אישית הF30.R מתאים לגיימינג שלי, הבעיה שהוא קצת חסר מדיי חיכוך עם העכבר, ולעמים אני מרגיש כיאילו העכבר "מעופף" על הפאד מצד אחד זה נחמד, מצד שני זה קצת מקשה על השליטה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים