פורסם 2008 באוגוסט 617 שנים איזה משחקים מתאימים לשלט ?איזה משחקים מאפשרים לשחק 2 על המחשב - יש לי 2 שלטים אלחוטיים ומתאם למחשב...תודה...
פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים ל-2 שחקנים יש לך את PES08.לשחקן אחד אססין קריד וגירס אוף וור יתאימו.יש עוד משחקים אבל אלה לדעתי הכי טובים.
פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים tomb raider, prince of persia, gta san andreas, ובעקרון כל משחקי המרוצים שיש.בשביל שני שחקנים יש את KANE AND LYNCH, ששם שחקן אחד משחק במקלת ועכבר ושני יכול להצטרף אם יש גיימפד.
פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים לדעתי כמעט כל משחק שהוא לא FPS כמו CSS (למרות שיש משחקים שלא צריך דיוק כ"כ גבוה שאיתם אפשר להסתדר )גם אם המשחק לא תומך בשלט אפשר להתאים את השלט בעזרת Pinnacle Game Profilertomb raider, prince of persia, gta san andreas, ובעקרון כל משחקי המרוצים שיש.בשביל שני שחקנים יש את KANE AND LYNCH, ששם שחקן אחד משחק במקלת ועכבר ושני יכול להצטרף אם יש גיימפד.אפשר גם לעשות את זה בPES ? אני הצלחתי רק בUEFA EURO 2008...
פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים מחבר אז הרשימה לשחקן יחיד:Gears Of WarLost PlanetTomb RaiderPrince Of PersiaGTA San AndreasKane And LychDevil May Cry 4GRIDAssasin Creedולשתי שחקנים:PES 08יש עוד משחקים לשימוש בשני שלטי XBOX360 ? - NoAmMמה זה "Pinnacle Game Profiler" ?יש משחקי מכות/מירוץ מכוניות לזוג שלטים ?
פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים מחבר בקיצור כול מישחק שיש למחשב ויצא וגם לבוקס או ההפךזה נכון לגבי שחקן אחד.אני מחפש לגבי 2 שחקנים - יענו להפוך את המחשב לXBOX... במשחק DIRT לדוגמה אי אפשר (מקווה שמישהו יתקן אותי וזה אפשרי)
פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים מישהו יכול להגיד אם בGRID יש ?ואגב שמעתי שאם יש לך מחשב מספיק טוב ודרייברים מספיק טובים אתה יכול להוריד אמולטור שירוץ חלק....ואז אתה יכול לקנות (עדיף שנקרא לזה בינתיים לקנות כדי שאני לא אחטוף אזהרה או משהו) משחקים של PS2 ולשחק איתם בשלטיםבנוסף משחק טוב שאפשר לשחק יחיד זה ביושוק, אם אני זוכר נכון שבדקתי את המקשים הם היו מצוירים על שלט של בוקס אבל אל תתפוס אותי במילה...
פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים מישהו יכול להגיד אם בGRID יש ? ואגב שמעתי שאם יש לך מחשב מספיק טוב ודרייברים מספיק טובים אתה יכול להוריד אמולטור שירוץ חלק.... ואז אתה יכול לקנות (עדיף שנקרא לזה בינתיים לקנות כדי שאני לא אחטוף אזהרה או משהו) משחקים של PS2 ולשחק איתם בשלטים בנוסף משחק טוב שאפשר לשחק יחיד זה ביושוק, אם אני זוכר נכון שבדקתי את המקשים הם היו מצוירים על שלט של בוקס אבל אל תתפוס אותי במילה... מישהו שאל לא מזמן למה אין משחקי ARCADE ו FIGHTING טובים לPC ואני ציינתי שיש אמולטור לPS2, ואז אנשים התחילו לריב משום מה על הנושא. : ואולי בגלל זה הרבה אנשים גילו על האפשרות של האמולטור. בכל מקרה האמולטור הוא נסיוני, ויציב כמו סירת מפרשים בים סוער. זה לא פתרון לכלום, זה מקסימום מבדר קלות. צריך לא מעט סבלנות ואולי קצת ידע, בשביל לגרום לזה לעבוד. אל תבנה על זה. :-\
פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים בקיצור כול מישחק שיש למחשב ויצא וגם לבוקס או ההפךלרוב כן, אבל לא רק. עד כמה שידוע לי כל משחק שמשווק כ GAMES FOR WINDOWS כולל תמיכה מלאה בגיימפד (לפחות בגיימפד של XBOX), גם אם זה לא משחק שקיים באקסבוקס.
פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים הוא דווקה לא רע בכלל, האימולטור הזה, Tekken 5 עובד אצלי ב25-45fps (מתוך 50, ככה שזה קצת בslow motion אבל לא כל כך נורא) וFinal Fantasy X על מהירות מרבית (50 fps).וחזרה לנושא...DMC 3 ו 4 הם משחקים מצויינים עבור גיימפאד.
פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים מחבר היכן ניתן להשיג אמולטור כזה ?המחשב שלי, נראה לי שיחזיק אותו...ולשאלתי המרכזית - האם יש משחקים ל- PC המאפשרים שליטה ב- 2 שלטי XBOX ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.