עבור לתוכן

בעיה במסך הHanns-g

Featured Replies

פורסם

קיבלתי את המסך..רק בעיה קטנה\גדולה.

במסך ישנו כניסת סאונד [ירוקה ] עכשיו יש לי מין מגבר שכזה שיש בו כניסה של RCA .

קיבלתי עם המסך כבל RCA=[אדום ולבן] עם יציאה של כרטיס קול [שמתאימה בדיוק לכניסה הירוקה שבמסך] וזה לא פועל,חשבתי שזו בעיה במגבר,וגם חיברתי רמקולים נפרדים של LOGITEC וגם לא פועל...

ראיתי באפשרויות של המסך שאפשר לנסות משו אבל לא רציתי לגעת בדברים שאני לא מבין..

אשמח אם תעזרו לחבר את הרמקולים הנפרדים מהמסך..[דרך אגב במסך יש רמקולים מובנים-הופתעתי לטובה לא ידעתי שיש במסך המדהים הזה רמקולים מובנים]

סה"כ מסך פיצוץ איכות פשוט מעולה,ראיתי סרטוני HD 1080P ופשוט נגנבתי מהאיכות והרזולוציה הגבוהה.רק מה שנשאר לי זה זה לחבר את הרמקולים=]

תודה לעוזרים.

פורסם

לא חושב שאפשר לחבר רמקולים חיצוניים למסך ישירות, גם ככה הרמקולים מחוברים למחשב, אז מה הבעייה?

ד"א, מאיפה קנית וכמה עלה לך?

פורסם

החיבור במסך הוא בעצם כניסת אודיו ולא יציאה. אתה אמור לחבר כבל מAUDIO OUT בכרטיס קול שלך לחיבור שבמסך כדי שתוכל לשמוע דרך הרמקולים של המסך.

פורסם
  • מחבר

אני רוצה לחבר רמקולים שיהיה לי בנוסף,למשל כשאני אשחק בפלייסטיישן שלי,שיהיה לי תוספת של סאונד שזה בעצם הרמקולים..

המסך עלה לי 3000 ש"ח [הכי זול שמצאתי כרגע בשוק] + 50 ש"ח משלוח מהיר,תוך יומיים הגיע המסך. אם לא הייתי משלם משלוח מהיר אז המשלוח כלול חינם למעשה עם המסך,אך בתוך 7 ימי עסקים,ולכו תדעו באיזה יום זה יגיע אז העדפתי משלוח מהיר.

פורסם

אז תחבר את הרמקולים לפליסטיישן, למה שתרצה לחבר רמקולים לרמקולים? :kopfpatsch:

פורסם

כמו שאמרו כבר, אין לך יציאה במסך לרמקולים נוספים, מה שאתה יכול לעשות זה או לשמוע דרך המסך בשני הרמקולים שלו, או לקנות רסיבר ורמקולים ולחבר את הסוני ישירות לרסיבר דרך כבל אופטי..

פורסם
  • מחבר

זהו שאני שוקל להישאר כך עם הרמקולים של המסך.

בעתיד אני אקנה כורסת מולטימדיה עם חיבור לPS3 זה בדיוק אותו מחיר של רסיבר ורמקולים ואני מעדיף את זה יותר.[br]פורסם בתאריך: 7.08.2008 בשעה 17:36:03

אז תחבר את הרמקולים לפליסטיישן, למה שתרצה לחבר רמקולים לרמקולים? :kopfpatsch:

מאיפה יש את הכבל הזה?שאני אקנה..[לפחות לנסות את זה.]

פורסם

לא הבנת נכון, אתה לא יכול לחבר רמקולים ישירות לסוני, צריך לחבר מהסוני אל רסיבר כבל אופטי, והרסיבר מחובר לרמקולים.

ובקשר לכורסאת מולטימדיה, בדקתי את הבדיחה הזאת, זה ממש ממש קטן - מתאים למידות של ילד (אני מדבר על הכורסא הנפוצה בבאג וכל אלה, שעולה סביבות ה800 ש"ח).

פורסם

אם יש לו רסיבר אז מן הסתם שזה חלק מהמרקולים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים