עבור לתוכן

כרטיס קול לסטראו בלבד

Featured Replies

פורסם

הי,

רציתי לקבל את המלצתכם לכרטיס קול לסטראו בלבד,

ממה שהבנתי Xonar , EMU-1212 הם הטובים ביותר עד 200 $

האם יצא לכמה מכם להשוות בין שניהם ?

האם משהו שמע את הכרטיס של ONKYO ES200 ?

את הכרטיס אני בכל מקרה מתכוון להביא מחו"ל כך שאם יש עוד המלצות אפילו שחורגות ב 50-100 $ אשמח לקבל...

תודה מראש 8)

פורסם

יש באתר סקירה על הקסונאר של אסוס, והוא משווה שם לאימו אם אני זוכר נכון.

בכל אופן קח בחשבון שאם אתה משחק משחקים על המחשב האסוס בחירה הרבה יותר טובה, כי לגבי מוזיקה שניהם באותה רמה, גם אם יש אולי הבדל בסגנון, ואילו במשחקים האסוס הוא כרטיס שמיועד לגיימינג, בעוד שהאימו לא. כרטיסי סאונד מקצועיים שלא מיועדים לגיימינג יכולים ליצור בעיות כשמשחקים, החל בירידה בפריימים וכלה בסאונד שלא עובד במשחקים מסויימים.

פורסם
  • מחבר

יש באתר סקירה על הקסונאר של אסוס, והוא משווה שם לאימו אם אני זוכר נכון.

בכל אופן קח בחשבון שאם אתה משחק משחקים על המחשב האסוס בחירה הרבה יותר טובה, כי לגבי מוזיקה שניהם באותה רמה, גם אם יש אולי הבדל בסגנון, ואילו במשחקים האסוס הוא כרטיס שמיועד לגיימינג, בעוד שהאימו לא. כרטיסי סאונד מקצועיים שלא מיועדים לגיימינג יכולים ליצור בעיות כשמשחקים, החל בירידה בפריימים וכלה בסאונד שלא עובד במשחקים מסויימים.

הי,

תודה על התשובה,

כמו שרשמתי אני לא מתכוון להשתמש במשחקים ולא לצפיית סרטים.. אני צריך סטראו נטו,

האם לעוד אנשים יצא להשוות בין השניים ? או יכול להמליץ על כרטיס קול אחר ברמת המחיר שלהם או טיפה גבוה יותר ?

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

האם נכון יהיה לשדרג לכרטיס קול Prodigy HD2 במקום יציאה אופטית ONBORD

מדובר במוסקיה נטו שמחוברת לרסיבר ורמקולים רצפתים

דגם רסיבר YAMAHA RXV461

רמקולים JBL L80 רצפתים

פורסם

האסנס STX הוא כרטיס הסטריאו היעודי של אסוס. כבונוס הוא גם כולל בתוכו מגבר אוזניות לא רע בכלל. אני לא חושב שתקבל איכות טובה יותר (באופן מורגש לפחות) במחיר שבו הוא נמכר בארה"ב (170 דולר) או אפילו בארץ (850 ש"ח). בנוסף מדובר ביצרן בעל שם ומוניטין ובמוצר יחסית וותיק עם המון דיווחים ובדיקות (חלקן בדיקות מעבדה אוביקטיביות) לגביו ברשת.

אופציה אחרת, אם אתה רק רוצה לשמוע מוזיקה, היא ללכת על USB-DAC חיצוני. יש בשוק המון דגמים מומלצים בתקציב שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים