פורסם 2003 ביוני 222 שנים שלום לכולם, אני חדש פה, והייתי רוצה פתרון פשוא לקירור המעבד:AMD ATHLON XP 2000על לוח אם של GIGABYTE. המעבד עם המאוורר הנוכחי עומד על 85 מעלות. מכיוון שאני לא יכול להגיע למהירות של 1.6GH, (הלוח אם לא מאפשר לי) אני נאלץ לעבוד במהירות של 1250MH. איך בשם האלוהים אני פותר את זה?אודה להתייחסותכם, אופיר.
פורסם 2003 ביוני 222 שנים מחבר שאני מעלה את המהירות ל 1.6 (ע"י סוויץ בלוח אם), אולם שאני מדליק את המחשב, אחרי כמה שניות הוא נכבה לבד. שאני מקטין את המהירות הוא עובד בסדר. מישהו מכיר פתרון??יש לי שני מאווררים בתוך המארז. (מלבד זה של המעבד)
פורסם 2003 ביוני 222 שנים זה בגלל שהמעבד שלך חם מאוד והוא לא 1600mhz אלא 1533mhz כי במעלות כאלו אי אפשר לעלות אפילו מעבר למהירות המוצהרת שאתה כפי שאתה אומר העלת 67mhz..תקנה Volcano7+ הוא אמור להוריד לך משמעותית את הטמפרטורה של המעבד.
פורסם 2003 ביוני 222 שנים 200=1.67...אני אומר שהבעיה היא שאין לו שום משחה טרמית, תמרח משחה טרמית ונסה שנית
פורסם 2003 ביוני 222 שנים ותבדוק ששמת את ההיטסינק בזוית הנכונהיש לך בעיה של מגע בין המעבד לאיציק שפיציקזה יפתור לך גם את בעית מהירות הבאס
פורסם 2003 ביוני 222 שנים 200=1.67...אני אומר שהבעיה היא שאין לו שום משחה טרמית, תמרח משחה טרמית ונסה שניתמשחה תרמית הכי טובה בשוק לא תוריד לו 30 מעלות מקסימום 3-4 זה בולשיט
פורסם 2003 ביוני 222 שנים משחה תרמית הכי טובה בשוק לא תוריד לו 30 מעלות מקסימום 3-4 זה בולשיטאנא קרא ביסודיות יתרה.. הוא מתכוון שאין לו משחה טרמית בכלל!נ.במתי קנית את המחשב? זה התחיל רק עכשיו?
פורסם 2003 ביוני 222 שנים בונה אל תיהיה אידיוט.. הוא מתכוון שאין לו משחה טרמית בכלל!נ.במתי קנית את המחשב? זה התחיל רק עכשיו?לשמור על שפה!
פורסם 2003 ביוני 222 שנים מחבר זה התחיל שקניתי את המחשב. נכנסתי לאתר של AMD והם בעצמם אמרו שצריך לקנות מאוורר טוב יותר. לפני שאני מוציא סתם 300 ש"ח, רציתי לדעת אם מישהו אחר נתקל בבעיה.
פורסם 2003 ביוני 222 שנים תשמע זה לא עניין שלהתקל בבעיה.זה התחממות ידוע של מעבדים שיכולה לנבוע מהסיבות הנ"ל שפורטו.לכן, אני ממליץ לך לקנות משחה טרמית טובה ולא מוליכה ( Nanotherm blue II) וכמו כן גוף קירור:אם המעבד מיועד לאוברקלוק תקנה- aerocool dp-101 ותחליף לו מאורר+ את המוד של שיבי - הוספת מאורר למעלה ( פנה אלי לפירוט).אם הוא מיועד לשימוש יומ-יומי ללא אוברקלוק היית ממליץ לך על הvolcano 9 כי יש לו ויסוט טמפרטורה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.