עבור לתוכן

צריך ייעוץ לגבי פירמוט

Featured Replies

פורסם

הי שלום לכולם..לא יודע אם זה קשור כל כך לפה...אבל בכל זאת:

היום בערב אני צריך לעשות "ביקור מחשבים"אצל מישהו שהזמין אותי(זה יהיה הביקור הראשון שלי!!! :yelclap:)

אז הוא רוצה שאני יפרמט לו את המחשב שלו...

ויש לו כמה דרישות:

1.הר דיסק לגיבוי החומר שלו-יש לי :xyxthumbs:

2.דרייברים אחרי הפירמוט-אין לי(וגם לו אין את הדיסקים) :kopfpatsch:

מאיפה אני יכול להסיג דרייברים למחשב שלו? ???

נ.ב

השאלה שלי היא:איך אני מוצא לו דרייברים ברחבי האינטרנט,מה אני צריך לכתוב\איזה אתר להוריד מימנו את כל הדרייברים?(וגם איך אני אמור לדעת איזה דרייברים מתאימים למחשב שלו?)

תודה.

מקוה שהבנתם את השאלה שלי..

פורסם
  • מחבר

אחי,יש לי את התוכנה EverestUltimate אבל איך אני אמור לדעת מה להוריד?אני רואה שם את המסך הבא:

מה אני אמור להבין מזה? ???

[attachment deleted by admin]

פורסם

אם אתה לא מצליח להבין מה כתוב שם, אתה לא מספיק מוסמך כדי לבצע את העבודה הזו. אני מצטער, ואני באמת לא מנסה להעליב או לפגוע, אבל חסר לך כנראה המון ידע בשביל לעשות את זה כמו שצריך, ואם אתה עושה את זה באופן מקצועי (כלומר מקבל כסף על זה) כדי שתדע לעשות את זה טוב מאוד לפני שאתה הולך לעשות את זה אצל הלקוח.

פורסם

הי שלום לכולם..לא יודע אם זה קשור כל כך לפה...אבל בכל זאת:

היום בערב אני צריך לעשות "ביקור מחשבים"אצל מישהו שהזמין אותי(זה יהיה הביקור הראשון שלי!!! :yelclap:)

אז הוא רוצה שאני יפרמט לו את המחשב שלו...

ויש לו כמה דרישות:

1.הר דיסק לגיבוי החומר שלו-יש לי :xyxthumbs:

2.דרייברים אחרי הפירמוט-אין לי(וגם לו אין את הדיסקים) :kopfpatsch:

מאיפה אני יכול להסיג דרייברים למחשב שלו? ???

נ.ב

השאלה שלי היא:איך אני מוצא לו דרייברים ברחבי האינטרנט,מה אני צריך לכתוב\איזה אתר להוריד מימנו את כל הדרייברים?(וגם איך אני אמור לדעת איזה דרייברים מתאימים למחשב שלו?)

תודה.

מקוה שהבנתם את השאלה שלי..

קודם כל בהצלחה - ותלמד הרבה מנסיון

לגבי גיבוי המחשב - עדיף (לפחות בהתחלה) לעשות IMAGE של הדיסק שלו (עם GHOST או TRUIMAGE) - לא תמיד אנשים יודעים איפה החומר שלהם "מתחבא" ורק כאשר משהו מסויים חסר הם נזכרים שלא סימנו אותו להעתקה

לגבי זיהוי חומרה ודרייברים - העניין די כללי. אישית אני משתמש בתוכנה HWINFO שרצה בדוס (כן עדיין משתמשים בשחור היפה) אני מריץ אותה מדיסק UBCD שבניתי והיא מזהה לי את הרכיבים. את הדרייברים אני מוריד מאתרי החברות לפי הדגם וזה בד"כ די פשוט.

העניין הרבה יותר פשוט כאשר משתמשים במחשבי מותג (לפי מספר SERVICE TAG אפשר להגיע בקלות רבה לכל אחד מהדרייברים )

רב המחשבים משתמשים בלוחות אם בעלי צ'יפסט המאגד בתוכו את הדרייבר של כרטיס הקול, כרטיס הרשת ולעתים גם את כרטיס המסך (לאנשים שאין כסף להשקיע בכרטיס מסך)

לפי דעתי - תבנה לך דיסק עם דרייברים נפוצים (CATALYST, WHQL וכו') כמו כן של מספר צ'יפסטים

אל תתקין מחדש כל עוד אתה בטוח כי בידך הדרייברים הנכונים (לפחות של כרטיס הרשת כך תוכל לגשת בקלות לאתרי החברות ולהוריד את הדרייבר המתאים)

בכל אופן - תעבוד מסודר, חוקי (אל תתקין בלי רשיון שום דבר הדורש רשיון!)

הייתי אף ממליץ שתיצור ללקוחותיך PARTITION עם IMAGE של ההתקנה לאחר שאתה סיימת כדי שלשחזר ממנה יהיה קל... כמו כן תדריך אותם לא לשמור מידע על ה-PARTITION של מערכת ההפעלה והאפליקציות אלא על שני (שבהתקנה\שחזור הבא יהיה יותר קל)

עם כל הנאמר - נסיון של שנים (במקרה שלי יותר מעשור של דם יזע ודמעות) אי אפשר להעביר בפוסט אחד. כל ההתחלות קשות ואף אחד לא נולד מומחה

אני תמיד סבור שנסיון הוא הוא אבי ההתלמדות במקצוע הזה - גם נסיון רע הוא נסיון

תעזר בפורום זה ו\או בפורומים אחרים (כדוגמאת WINDRIVERS FORUM)

גם אני לא מנסה להעליב - אבל כדאי שתתחיל בקטן ולאט לאט תפרח

כל טוב ובהצלחה,

גבריאל

פורסם
  • מחבר
אם אתה לא מצליח להבין מה כתוב שם, אתה לא מספיק מוסמך כדי לבצע את העבודה הזו. אני מצטער, ואני באמת לא מנסה להעליב או לפגוע, אבל חסר לך כנראה המון ידע בשביל לעשות את זה כמו שצריך, ואם אתה עושה את זה באופן מקצועי (כלומר מקבל כסף על זה) כדי שתדע לעשות את זה טוב מאוד לפני שאתה הולך לעשות את זה אצל הלקוח.

ברור שאני יודע מה הולך שם...לוח אם,כרטיס קול וכו...

אבל השאלה שלי היא איזה דרייברים אני צריך להוריד?

מה שאני יודע זה:

-כרטיס קול(אני יודע איפה זה מופיע בתוכנה)

-כרטיס מסך

-כרטיס וידאו

אבל מאיפה אני אמור לדעת איזה ציפ'ס להתקין לו(דרייביר..)?

כי יש שם רשימה ארוכה..הנה:

[attachment deleted by admin]

פורסם

תלך לאתר של לוח האם ותוריד את הדרייברים של הלוח. אחרי זה תוריד את שאר הדרייברים מהאתרים הרלוונטים של יצרניות החומרה השונות.

פורסם
  • מחבר

חוץ מהדרייברים של הלוח אם והכרטיס מסך+כרטיב קול+כרטיס וידאו.

איזה עוד דרייברים עלי להוריד?

פורסם

דרייברים לכל שאר החומרה שמותקנת במידת הצורך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים