פורסם 2008 באוגוסט 517 שנים שלום כולם; יש לי בעיה עם הכרטיס מסך שמתחם במנוחה, לא עשיתי עליו OC, כשמפעילים את המחשב הכ.מ על 50 והסביבה (ambient) על 37 אבל אחרי כמה דקות ה כ.מ עולה ל 62 והסביבה ל51 כשהמארז פתוח והמערכת בidle ועל הטמפ האלה הוא מתייצב המאוור של הכ.מ ב100% כול הזמן. המארז מפנים ניראה ככה: (מתנצל מראש על האיכות ) בתמונה לא רואים מאוור בחלק האחורי מתחת לכרטיס מסך שמוציא ועוד אחד שמכניס אוויר המאוור בצד זורק אוויר על הכרטיס מסך (כשאני מוציא אותו הטמפ עולה ל65 לכרטיס) אגב, סתם להשוואה הטמפ של הלוח אם ב36 החדר ב29. מה אפשר לעשות?! תודה מראש
פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים ניקית אבק לאחרונה?בכל אופן, הטמפ' שלו אחרי כיבוי ממושך תמיד תהיה נמוכה מטמפ' הIDLE האמיתית - טמפ' מנוחה לאחר מאמץ.שכן לאחר כיבוי, הכרטיס עולה ממצב של מנוחה מוחלטת - במצב כזה הטמפ' ההתחלתית שלו הייתה זהה לטמפ' הסביבה.ולכן אתה רואה עליה בטמפ' במשך הזמן, גם במצב מנוחה.
פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים מחבר ניקית אבק לאחרונה?בכל אופן, הטמפ' שלו אחרי כיבוי ממושך תמיד תהיה נמוכה מטמפ' הIDLE האמיתית - טמפ' מנוחה לאחר מאמץ.שכן לאחר כיבוי, הכרטיס עולה ממצב של מנוחה מוחלטת - במצב כזה הטמפ' ההתחלתית שלו הייתה זהה לטמפ' הסביבה.ולכן אתה רואה עליה בטמפ' במשך הזמן, גם במצב מנוחה.1. כן נקי מאבק2. מסכים, אבל עליה גובהה מידי לא? 60 מעלות במנוחה זה לא יותר מידי?יש לך שם 2 מאוררים של NIDEC?לא
פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים אני במקומך לא הייתי מתרגש מהטמפ' שאתה מקבל.אני בעצמי בעלים של 8800GTX, הכרטיס אצלי במנוחה עומד על 65 ובמאמץ הוא על כ-73+.הכרטיס הזה ידוע ככטיס חם, גם בהשוואה לשאר כרטיסי סדרה 8.בשורה התחתונה- ללא קירור מיוחד, אלה טמפ' נורמליות לחלוטין עבור הכרטיס הספציפי.
פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים 80 זו טמפ' עדיין בגדר הסביר במאמץ.השאלה היא, בכמה הוא עובר אצלך את ה-80?לצורך השוואה, בדקתי את הכרטיס שלי ב-Crysis (אני לא משחק בזבל הזה- רק לצורך הבדיקה).הגעתי למקסימום שנע באזור ה-84 מעלות.בזמנו הרצתי חיפוש בפורום של Tom's Hardware- הטמפ' דומה גם אצל בעלים אחרים של הכרטיס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.