פורסם 2003 ביוני 222 שנים יש רק 3 כרטיסים שאני יכול לחשוב עליהם :1. ATI AIW 9700 למיניהם . יש להם יציאת אודיאו , פנימית או חיצונית , לא זוכר .2. FX 5800 או 5900 , איזהשהו שאחת החברות בינדלה על הכרטיס כרטיס קול מובנה של nf2 , וכך נולדה לה מוטציה שיש לה כרטיס קול על הכרטיס המסך .3. בעצם זהו .רק 2 כרטיסים , אולי עוד איזהשהם כרטיסים שנועדו לשמש ככרטיסי מולטימדיה .ואם המהנדסים היו רוצים , הכרטיסי המסך שלנו היום היו עושים לנו קפה , מסאג' , תולים את הכביסה לבד , ועדיין היה להם זמן להוציא את המעבד של המערכת לנופש בספרד לאיזה שבועיים .
פורסם 2003 ביוני 222 שנים אפשר להכין קפה על NV30, תמחק מהרשימה לא אמרתי שבאמת הרידאון מוציא סאונד. לא השתמשתי באחד כזה אז אין לי מושג. רק אמרתי שלו היו רוצים זה היה אפשרי.
פורסם 2003 ביוני 222 שנים בשביל שזה יהיה אפשרי צריך להיות כניסת סאונד בכרטיס מסךהוא לא יכול לקבל את הסאונד דרך ה-AGP או משהו טיפשי כזהמכיוון שעוד לא יצא לי לראות כרטיס מסך שיש לו כניסת של audio פנימית או חיצונית (כמו מה-AIW) זה פשוט לא אפשרי
פורסם 2003 ביוני 222 שנים יכול לצאת משם סאונד אם הדרייבר של הכרטיס מסך יקליט את הסאונד ויעביר אותו הלאה.זה תלויי רק ברצון של המהנדסים.זה לא היה יוצר Delay ועומס תמידי על המעבד?
פורסם 2003 ביוני 222 שנים 44KHz 16bit stereo = 44000*16*2/8=~172KB/Sנראה לך כמו משהו שיפריע למעבד או לזרימת הנתונים ב AGP ?זה יכול לעבור ב AGP אם המהנדסים של הכרטיס יכתבו את הפונקציה בדרייבר שלו.
פורסם 2003 ביוני 222 שנים 44KHz 16bit stereo = 44000*16*2/8=~172KB/Sנראה לך כמו משהו שיפריע למעבד או לזרימת הנתונים ב AGP ?זה יכול לעבור ב AGP אם המהנדסים של הכרטיס יכתבו את הפונקציה בדרייבר שלו.השאלה אם החיבור יכול להעביר, כלומר, לדעתי כל הפינים מוקדשים להעברת תמונה, וגם אם יהיה אפשר להעביר בפיניםסאונד, אני ממש, אבל ממש לא חושב שהטלויזיה תדע לעבד את הסאונד הזה...
פורסם 2003 ביוני 222 שנים אתה יכול לאפן את האות שלך בצורה כזאת שלא רק יעבור שם וידיאו , אלא גם אודיאו , קודים נסתרים שיראו רק בטלויזיות שחור/לבן ואלוהים יודע מה . זה לא כזה קשה .האות הוידיאו שלך נראה ככה : \ 1 | 2 | 3 /\ | | /------------------------------------שלושת החלקים מהווים רוחב פס שבו אתה יכול להעביר את כל מה שאתה רוצה . הוידיאו מועבר ב2 , ויש לך את 1 ואת 3 על מנת להעביר שם כל מידע אשר רק תחשוב עליו . הציור הוא לא ממש מדוייק , אבל הוא אמור להמחיש את העניין הזה דיי טוב . אז נוצר מצב , שהכרטיס המסך מנצל רק חצי במקרה הכי גרוע מהרוחב פס שהוא מסוגל להעביר ליציאה לטלויזיה , יש לך DAC על הכרטיס שכל המטרה שלו בחיים היא להמיר מדיגיטלי לאנלוגי . נורא זול לשים ממיר כזה שיכול רק להתמודד עם וידיאו , אבל תחשוב לדוגמא על כרטיס יותר יקר , שהיצרן שלו שם לו DAC יותר מקצועי , ואז הכרטיס שלך פתאום מקבל יכולת אפנון של סאונד , ואז אתה מקבל כרטיס שמוציא מהאותו השבב גם אודיאו וגם וידיאו .עולה כסף . הרבה כסף .לא משתלם . כבר עדיף לקנות עוד כרטיס קול למערכת .
פורסם 2003 ביוני 222 שנים אני מניח שפותח הת'רד קצת השתגע עד עכשיו. ידידי, קח כבל שמתחבר לכרטיס קול ומתפצל ל2, ימין ושמאל, וחבר לשני חיבורי הAudio In בטלויזיה שלך. תמונה: התחתון מתחבר לכרטיס קול השני עליונים לימין שמאל של הטלויזיה (או כל מקלט אחר, וידאו למשל).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.