עבור לתוכן

לא שומעים עם GEFORCE4

Featured Replies

פורסם

יש לי ווינדווז XP וקניתי GEFORCE 4 .חיברתי את הTV OUT של הGEFORCE 4 לוידאו כדי שאוכל לראות את המחשב דרך הוידאו על צג הטלויזיה. רואים תמונה ברורה אך הבעיה שלא שומעים כלום מדוע?

פורסם

חיברת עם חיבור RCA או SVIDEO? אם חיברת RCA אתה צריך גם להוציא כבלים מהכרטיס קול\רמקולים.

פורסם
  • מחבר

היציאה מהGEFORCE היא S-VIDEO ולכן צד אחד של הכבל זה S-VIDEO וצד השני שמחובר לווידאו הוא 2 חוטים בצבע שחור ואדום

אגב מה זאת אומרת להוציא כבלים מהכרטיס קול\רמקולים.איך עושים את זה ואיך הכבל הזה נראה?

פורסם
  • מחבר

אני אסביר בדיוק מה חיברתי:

מהGEFORCE 4 יש יציאה של S-VIDEO שאותה חיברתי לVIDEO/AUDIO IN בווידאו שלי(ע"י כבל שבצד אחד שלו הוא S-VIDEO ומחובר לGEFORCE4 וצד שני 2 חוטים(אחד אדום ואחד שחור)כנראה קוראים להם RCL שמחוברים לוידאו)

עכשיו הוידאו מחובר לכרטיס טלויזיה "FLY VIDEO" כאשר כבל צהוב ואדום שיוצא מה"VIDEO/AUDIO OUT" בווידאו שלי ומחובר בצד השני לכרטיס טלויזיה

כעת שאני פותח את כרטיס הטלויזיה רואים קלטות בוידאו עם תמונה וסאונד ברור אבל כשאני רואה את המחשב בכרטיס טלויזיה(דרך הGEFORCE) רואים רק תמונה ללא סאונד! מדוע?

פורסם

יש לך גם כרטיס TV במחשב?

בכל מקרה, אם אתה מחליף S-VIDEO לRCA דרך כבלים של VIDEO אתה לא תשמע קול וצריך כבלים AUDIO בשביל הקול.

פורסם

תראד אחד כבר לא מספיק?

פורסם
  • מחבר

העיניין שהGEFORCE4 זה לTV OUT והכרטיס טלויזיה זה לTV IN .

הבעיה שאיך מחברים כבל נוסף של אודיו? הרי מהGEFORCE יש רק יציאה אחת למסך ויציאה אחת של הS-VIDEO וזהו! אז מאיפה לאיפה צריך לחבר את הכבל של האודיו הזה שדיברתם עליו?

פורסם

אם היית מחבר את הTV בS-VIDEO, היית שומע גם קול, כי SVIDEO מעביר הכל.

הRCA מעביר רק תמונה, ולכן אתה צריך לחבר כבל AUDIO לרמקולי\כרטיס קול כדי להוציא כל מהמחשב לTV.

ברור?

פורסם

גם SVIDEO לא יעביד סאונד במקרה הזה, צריך מפצל מהיציאה של הכרטיס קול ולחבר אחד לרמקולים ואחד לטלויזיה.

ה SVIDEO שיוצא מכרטיסי מסך הוא 4 פינים ויש בו רק וידאו, יש SVIDEO עם 6 פינים אם אני לא טועה שיש בו גם סאונד.

פורסם

אצלי הSVIDEO הוא 6 פינים.

פורסם

מתמונות שאני מוצא באינטרנט נראה שבכרטיסים של ATI באמת יש יותר פינים ביציאה הזו.

פורסם

תסלחו לי על השאלה , אבל לעזאזל , ממתי כרטיסי מסך מוציאים סאונד ?!?!!?!?!

הם לא !

זה שיש יותר פינים , זה לא אומר שהם מוציאים סאונד מהכרטיס .

בשביל לשמוע בטלויזיה את מה שאתה רוצה לשמוע במחשב , אתה צריך לחבר את היציאה של הרמקולים שלך לטלויזיה . במידה והכרטיס קול שלך נותן לך תמיכה ב4.1 לפחות , אתה יכול להוציא לטלויזיה את הערוץ האחורי כדי לא לנתק כל הזמן את הרמקולים , או לשים מפצל .

פורסם

יכול לצאת משם סאונד אם הדרייבר של הכרטיס מסך יקליט את הסאונד ויעביר אותו הלאה.

זה תלויי רק ברצון של המהנדסים.

פורסם

תגיד אמירם , יש תחום שאתה לא מבין בו?

פורסם

אני לא יודע בדיוק איך הגעתם למסקנה הזאת, אבל כמו שלורד יאבל אמר, כרטיסי מסך לא מוצאים סאונד! (לא שלי לפחות).

אישית יצא לי לחבר 4 מחשבים (Ati mobility Radeon', chaintec geforce 4 ti 4600, ati radeon 9500, voodoo 3500)

ואף אחד מהם לא הוציא בS-video סאונד! אני לא יודע אולי יש אפשרות כזאת אבל אישית בחיי לא ניתקלתי בה, ואם מישהו היה

מספר לי שהוא לא שומע שהוא מחבר רק -videoS הייתי צוחק עליו.

עד כמה שידוע לי, הGEFORCE שלך לא מעביר קול לטלויזיה, אתה צריך לקנות קבל שבקצה אחד הוא כניסת אודיו רגילה למחשב (כמו אוזניות) ובקצה השני של הקבל יש מן 2 חיבורי בננה כאלו.

MOOMOO

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים