פורסם 2008 באוגוסט 517 שנים למישהו יש אותו ויכול לומר לי האם התופעה של ה"דילוג" בזמן משחקים אכן קיימת?
פורסם 2008 באוגוסט 517 שנים אוהו קיימת ועוד איך.ועוד הוא לא עומד במהירויות[לפחות במהירויות שלי].בלעכס של עכבר לא ממליץ, מנסיון.
פורסם 2008 באוגוסט 517 שנים מחבר השתמשת בו והוא עשה לך בעיות?באיזה עכבר אתה משתמש עכשיו?ואולי יצא לך להשתמש בDEATHADDER וראית מה ההבדלים בינהם?
פורסם 2008 באוגוסט 517 שנים שמע אני כרגע על IME3.0.ואין מה להשוות ביניהם.ניסיתי את ה-DA, טיפה כבד[מרגישים את זה], אבל סה''כ הוא יחסית נוח.אבל מבחינת שליטה ואחיזה הIME3.0 שולט, וגם הוא קליל עד מאוד וכל הנתונים האלו נותנים לך לשלוט בעכבר טוב יותר, ולכוון עד המ''מ הספורים שרצית לדייק.
פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים Quantom אולי אתה רוצה למכור את ה IME3.0 שלך מת לקנות כזה עכבר אבל לך תתעסק עם הזמנות מחו"ל
פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים חחחעע.ידידי, גם אם תביא לי שני DA פלוס 100 שקל לא תקבל פרור מה-IME3.0 שלי.מתי שאתה נוסע לחו''ל תעבור באיזו חנות ויהיה שם... ככה אני נתקלתי בשלי(:
פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים מחבר הוא יותר טוב מהDA???(-:אפשר להזמין אותו מחו"ל, כמה הייתם משלמים עליו? (את הDA אני יכול להזמין ב75 דולר(כולל משלוח))
פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים IME3.0 עולה פחות.כי יש לו 450DPI[אווו הוא לא מצ'וקלל], ואין לו לדים ושטויות.א-ב-ליש לו צורה מאוד "ארגונומית" ונותנת לך שליטה ממש ממש טובה על העכבר, יותר טוב מDA ויותר טוב מHABU.כמו כן הוא קליל כמו נוצה.אם אתה באמת מצליח להסתכל מעבר לנתונים הטכניים, העכבר הזה טוב משניהם.אפשר להשיג אותו באמאזון\EBAY וכו...
פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים מחבר גם בהתחשב בזה שהמחיר שלהם הוא פלוס מינוס אותו דבר(הפרש של 10 דולר בערך)(בין הDA לIME)
פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים מחבר אוקיי, אולי לא הסתכלת בחנות ששולחת לארץשם המחירים שונים קצת.בחנות שאני מכיר המחירים הם 60 ו50.האם שווה להשקיע את ההפרש?אני משתמש היום בעכבר מיקרוסופט הלבן הפשוט http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=997
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.