פורסם 2008 באוגוסט 517 שנים שחכתי אבל היתה כתבה על מישהי שעשתה מסיבת פרידה והזמינה עיתונאים-אז העיפו אותה מהתוכנית
פורסם 2008 באוגוסט 517 שנים מחבר שחכתי אבל היתה כתבה על מישהי שעשתה מסיבת פרידה והזמינה עיתונאים-אז העיפו אותה מהתוכניתזה היה בעונה הקודמת.. אני מדבר על העונה שעכשיו.
פורסם 2008 באוגוסט 517 שנים הבן של המורה הפרטית שלי הלך לאודישנים לפני מלא זמן,לא יודע אולי הוא יתקבל למה יש לו סיכוי טוב כי הוא סוג של דן מנו כזה רק בלי המיליונים.
פורסם 2008 באוגוסט 517 שנים המורה שלי לספורט הלך לאודישנים והתקבל! אבל אז נולד לו בן אז הוא עזב את זה...
פורסם 2008 באוגוסט 517 שנים הבן של המורה הפרטית שלי הלך לאודישנים לפני מלא זמן,לא יודע אולי הוא יתקבל למה יש לו סיכוי טוב כי הוא סוג של דן מנו כזה רק בלי המיליונים.מאיפה לדן מנו יש מיליונים?ומה הקטע של ההודעה הזאת? בכל מקום אניח רואה את אותו ניסוח בולמי אתה roo soo?
פורסם 2008 באוגוסט 517 שנים המורה שלי לספורט הלך לאודישנים והתקבל! אבל אז נולד לו בן אז הוא עזב את זה...דווקא היה לו סיכוי די טוב לנצח.. (ראה ערך נעמה)
פורסם 2008 באוגוסט 517 שנים דווקא היה לו סיכוי די טוב לנצח.. (ראה ערך נעמה)כי כנראה שהמורה שלו לספורט בנאדם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.