פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים אני מתגייס בקרוב ואני צריך לפתוח חשבון בנק ורציתי לדעת באיזה בנק כדאי לפתוח.איזה הטבות מקבלים, מתנות וכו.תודה
פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים רק אל תפתח בלאומיהקקות התחילו לגבות עמלות גם לבני נוער ונדמה לי שגם לחיילים
פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים פתח בפועלים, לא היה לי אף פעם בעיות איתם בזמנו...אבל הכי חשוב מבחינתך, איזה סניף יש לך קרוב לבית כשתצטרך אם תצטרך...(ותבדוק שהסניף לא מפוצץ באנשים)צודק בהחלט!
פורסם 2008 באוגוסט 517 שנים רק אל תפתח בלאומיהקקות התחילו לגבות עמלות גם לבני נוער ונדמה לי שגם לחייליםאתה בטוח? אני בחשבון סטודנט אצלם ולא לוקחים לי כלום. גם כשהייתי חייל לא לקחו לי. אם נבהלת מהמכתב על העמלותשים לב לכוכבית שאומרת שמסלול נוער,חיילים וסטודנט לא נכללים.
פורסם 2008 באוגוסט 517 שנים לא מזמן החלפתי מחשבון "צעיר" לחשבון "חייל" בבנק לאומי, ובשניהם אני לא משלם שקל על עמלות, אז D0ri מטעה קצת
פורסם 2008 באוגוסט 517 שנים אני קיבלתי מכתב לא מזמן.שאומר שכל פעולה ישירה עולה 1.5 שקלים, וכל פעולה ע"י פקיד עולה בערך 5 שקלים.בהתחלה אמרתי "מה זה קשור אלי? הם מדברים על עסקים קטנים", ואז ראיתי למטה שזה כולל גם צעירים מגיל 14 עד 18
פורסם 2008 באוגוסט 517 שנים תבדוק שוב, במחירונים המעודכנים בסניפים יש כוכבית ליד העמלות האלו שכתוב שחשבונות צעיר,חייל וסטודנט לא משלמיםעליהם. אני אישית בלאומי כבר 6 שנים וחוץ מאגרת ביול בסך 99 אג' שחייבו אותי בטעות ולא היה לי כוח להתווכח איתםלא חייבו אותי על כלום (במיוחד שכשהייתי חייל הוצאתי איזה 30 פנקסי צ'קים בחינם והם משמשים אותי עד היום)
פורסם 2008 באוגוסט 517 שנים אני קיבלתי מכתב לא מזמן.שאומר שכל פעולה ישירה עולה 1.5 שקלים, וכל פעולה ע"י פקיד עולה בערך 5 שקלים.בהתחלה אמרתי "מה זה קשור אלי? הם מדברים על עסקים קטנים", ואז ראיתי למטה שזה כולל גם צעירים מגיל 14 עד 18עשו את זה גם לחברה שלי כנראה הם התלבלו ועשו כאילו אתה מעל 18תלך עליהם תקבל החזרים
פורסם 2008 באוגוסט 517 שנים כל הבנקים מחורבנים.תבחר את הבנק עם סניף קרוב לבית, ואם יש כמה, אז תבחר את הריק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.