פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים אני רוצה לקנות כ. מסך חדש עכשיו ההתלבטות שלי היא בין שני הכרטיסים האלו (בגלל הביקרות באתר וגם בגלל שהלוח אם שלי תומך CF)האם יש הבדל משמעותי בין השניים?והאם כדאי לי לקנות קיט של CF והאם הספק שלי יחזיק אותם?
פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים אני רואה שיש לך מסך 22 .. לכן אני מניח שהרזולוצייה שלו היא 1680X1050..לרזולוצייה הזו כבר הייתי הולך על 4870.. הוא ייספק אותך וייתן לך ביצועים מעולים לכל המשחקים שיש כרגע ואפילו לעוד תקופה לא קטנה קדימה..בעתיד, כאשר תגיע לניצול מרבי וכבר ייצאו משחקים שיירצו יותר כוח - אתה תוכל לקנות לו אח תאום (במידה וזה עדיין יהיה רלוונטי והספק יחזיק) שייתן לך את תוספת הכוח.. עד אז גם המחירים שלו יירדו משמעותית מהיום..
פורסם 2008 באוגוסט 517 שנים מחבר המצחיק הוא אחרי שפרסמתי את ההודעה אני רואה פה המלצות על הכרטיס שצריך לצאת 4870X2 ושוב אני שואל אם יש טעם ללכת על קיט של CF או על כרטיס אחד של 4870?לאור המפרט שלי אני מתחיל להתלבט עם להחליף גם את המעבד לפעמים
פורסם 2008 באוגוסט 617 שנים מחבר טוב סבבה מובןיש איזה כרטיס של איזה חברה שמומלץ או כל אחד כי לא מצאתי כרגע
פורסם 2008 באוגוסט 817 שנים מחבר לפי מה שהבנתי באתר הכרטיס סובל מבעית חום שהיא תקינה לפי היצרןעכשיו לי במחשב יש מערכת קירור מים ואני רוצה לחבר אותה גם לכרטיס מסךהאם זה אפשרי עם הכרטיסים החדשים? והאם זה פוגע באחריות?
פורסם 2008 באוגוסט 817 שנים כן זה פוגע באחריות אבל בכול מיקרא לא יודע אם יש בלוק מים לכרטיסים האלה תישאל בפורום קירור הם יענו לך על זה
פורסם 2008 באוגוסט 817 שנים אני מנצל את התראד ושואל, האם ההבדל בין ה-HD4850 ל-4870 מצדיק תוספת של 400 שקל לטובת ה-4870?
פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים מחבר איפה אפשר למצוא את ה 4870 במחיר הכי זול?אני מאוד מצטרף לשאלה שלו או שכדאי לחכות לחברות האחרות גם?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.