עבור לתוכן

התלבטות בקנית מחשב בין 2 חנויות FOXPC ו SkyPC

Featured Replies

פורסם

חיפשתי הרבה חנויות טובות באזור שלי (רחובות, ראשון הכי קרוב אלי) והגעתי ל2 החנויות האלה

על FOXPC לא שמעתי טענה אחת עד עכשיו, לעומת זאת שמעתי קצת תלונות על SKYPC.

אני צריך שהחנויות יהיו אמינות, בלי לחשוב אם שמו לי חלקים משומשים או לא וכל הבעיות האלה.

בכללי המחירים בשני החנויות דיי זהים, כך שמבחינה זו אין בעיה.

למישהו יש המלצה בין שני החנויות האלה? אשמח קצת לפירוט.

בנוסף יש לי כמה שאלות כלליות.

1. האם אפשר להיות נוכח כשמתקינים את המחשב?

2. אפשר לקבל את כל האריזות של המוצרים?

3. האם החנות עושה סידור כבלים או שצריך לבקש מהם?

4. איזה בדיקות צריך לעשות ומה כדאי לשאול את הטכנאים לפני שאני לוקח את המחשב מהחנות?

פורסם

1- למה אתה קורא "מתקינים"? אין חנות שמאפשרת ללקוח לבהות בטכנאים שלה מרכיבים את המחשב (ובצדק. מקומו של לקוח הוא לא במעבדת החנות....)

2- כל חנות שמכבדת את עצמה נותנת את כל האריזות אם קנית חלקים RETAIL

3- תלוי בחנות, בסניף, ובטכנאי הספציפי שהרכיב. אני יודע שבפוקס במגדל העמק עושים אחלה סידור, לא יודע לגבי סקיי או סניף ראשל"צ של פוקס....

באתר של סקיי יש תיק עבודות עם "הרכבות נקיות", אבל הרכבה כזו לוקחת שעתיים ויותר, שום חנות לא יכולה להרשות לעצמה להתעכב שעתיים על מחשב של כל לקוח, אז אין מצב שככה המחשב מגיע לכל מי שמזמין.

4- את הטכנאים אתה לא צריך לשאול כלום. כל חנות רצינית מבצעת בדיקה למעבד, לזכרונות, לכרטיס מסך, ואיזושהי בדיקה טוחנת (OCCT או PRIME)

שתי החנויות האלו נחשבות אמינות, קונצים ושטויות של "הזמנתי חלק א' קיבלתי חלק זול יותר" לא תמצא אצלן, רק שדבר אחד אצל סקיי שלא אהבתי:

כל המחירים באתר שלהם הם למזומן, וזו הטעיה קטנה. המחיר לאשראי כתוב בקטן יותר, ובד"כ יקר יותר.

בפוקס מצד שני (וברוב החנויות האחרות בארץ), המחירים המצוינים באתר הם לכרטיס אשראי עד מספר תשלומים מסוים, ולמזומן יש הנחה קטנה, משהו כמו 2-3%.

פורסם
  • מחבר

אני מקבל את התוצאות של הבדיקות שהם עושים ? איך זה הולך?

פורסם

איזה תוצאות? העובדה שהמחשב עבר אותן? :\

כל המעבדות בארץ בודקות כרטיסי מסך עם 3Dmark 2006 שרץ בלופים כמה שעות, לדוגמה, אז איזו תוצאה אתה רוצה לקבל?

מעבד וזכרונות בודקים עם פריים/OCCT וממטסט, המחשב יוצא מהמעבדה רק אם לא הופיע אפילו ERROR אחד, ככה זה במעבדות של 90% מהחנויות בארץ.

תהיה בטוח שהם לא מריצים לופ בודד של 3Dmark 2006 ושאתה בא לחנות אומרים לך "המחשב שלך קיבל XXXXX בת'רידימארק"

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות :xyxthumbs:

מה לגבי שני החנויות? ללכת לפי מה שיותר זול יוצא?

פורסם

לכל אחת יש מבחר שונה של חלקים, לך לפי מה שמתאים לך.

אני יכול להגיד לך שבפוקס קיבלתי שירות מעולה (קניתי שם), אבל בסקיי לא קניתי ככה שאין לי חוות דעת.

פורסם

אני חייב להגיד ש-SKYPC עשו לי קטע מסריח.

פורסם

אתה יכול לפרט או לתת לינק אם כבר פירטת פעם?

כל חוות דעת אובייקטיבית על כל חנות תעזור.

פורסם
  • מחבר

אני חייב להגיד ש-SKYPC עשו לי קטע מסריח.

אפשר פירוט?

פורסם

שתי החנויות האלו נחשבות אמינות, קונצים ושטויות של "הזמנתי חלק א' קיבלתי חלק זול יותר" לא תמצא אצלן,

תתפלא, בסקיי הזמנתי X1650XT וקיבלתי X1650 רגיל, והם כמובן האשימו את הפועל הסיני במפעל ששם את הכרטיס בקופסא הלא נכונה.

אחר כך הם גם הפגינו שירות גרוע בכך שלא התקשרו להודיע שהכרטיס בכלל לא יגיע (אמרו שיגיע תוך יום-יומיים),

וגם חוסר מקצועיות. (8600GT DDR2 עם חצי ג'יגה זיכרון הרבה יותר טוב מ 8600GT DDR3 עם 256 מגה ודברים בסגנון)

והיה לי עוד קטע לא נעים איתם, עם קצת עצבים זה הסתדר.

אני שם לא קונה יותר.

פורסם

לא היו לי בעיות עם החנות קניתי שם שלושה מחשבים (אחד לי 2 לדודים שלי)

פורסם

קניתי 2 מחשבים בSKYPC ולא הייתה בעיה אחת

הגיע לי ה8800GT פגום והחלפתי בשניות! שום שאלה.. ועכשיו הכל בסדר

מחשב הבא גם שם אני אקנה..

פורסם

FoxPc חנות ממש מולצת

אני קניתי את המחשב בסניף בראשון, השירות לקוחות מצויין, הספקה מהירה

חנות באמת אמינה וטובה.. ממליץ

פורסם

רכשתי שלושה מחשבים בSKY , שלושתם הגיעו עם כל הקופסאות שנפתחו.

הסידור חוטים גם היה לא רע, באחד מהם לפחות, את הקרביים של השניים האחרים לא יצא לי לראות.

פורסם

קניתי בשני החנויות, באחת החנויות קניתי את המפרט בצד. המפרט אז כלל HD2400PRO. לאחר מספר חודשים עם יציאת הכרטיס HD3850 256MB שהוא עלה 900 שקל שמבצע בFOXPC קניתי אותו. שילמתי במזומן לשליח. קניתי אז גם משחה תרמית וכבלים לPS SATA. שני החנויות נתנו לי שירות מקצועי, אדיב מאוד, הראו עניין ורצון לבצע את העסקה בצורה הטובה ביותר. מבחינתי ומבחינתם. אל חשש, לך לזולה מביניהם שניהם פשוט מעולות. (לדעתי).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים