פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים אומנם היו רק 3 פרקים אבל בהחלט כל פרק מצחיק הדמות של רד מצחיקה מאוד , וגם הקטע של קיבצוניק בתור אמרגן מצחיק חח עכשיו השאלה עד מתי הפרקים ישארו מצחיקים?
פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים אומנם היו רק 3 פרקים אבל בהחלט כל פרק מצחיק הדמות של רד מצחיקה מאוד , וגם הקטע של קיבצוניק בתור אמרגן מצחיק חח עכשיו השאלה עד מתי הפרקים ישארו מצחיקים? זה חינם? אני לא רואה ממש טלויזיה אבל יש לי הוט בסלון
פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים אני אהבתי את התוכנית.. היא עוסקת ברובה במוזיקה ואני לא שומע כ"כ מוזיקה ועדיין התחברתי.
פורסם 2008 באוגוסט 517 שנים כן. מאוד מעצבןוזה קצת דפוק שרד מדובב באנגלית וכל השאר בעברית.. והוא עדיין מבין עברית.
פורסם 2008 באוגוסט 517 שנים זה לא בדיוק חינם, הVOD עולה כסף. אחותי כל הזמן רואה בVOD.. אז אני הולך לראות
פורסם 2008 באוגוסט 517 שנים הקטע שהוא בובה לא מפריע לך? O_oחח אני די בטוח שהם שמו בובות בגלל:שזו הפקה דלת תקציב, ולא היה להם תקציב לשלם לשחקן ראשי נורמאלי...חוץ מזה, כל האנשים מתייחסים אליו רגיל, לא כמו לבובה או משהו מוזר, אז כנראה זו הסיבה...או שסתם פיגור ;D
פורסם 2008 באוגוסט 517 שנים חחח מאור כהן זונה נקרעתי כשהוא אמר ששלום חנוך מסתגר בבית עם אריק איינשטיין .
פורסם 2008 באוגוסט 517 שנים חח אני די בטוח שהם שמו בובות בגלל:שזו הפקה דלת תקציב, ולא היה להם תקציב לשלם לשחקן ראשי נורמאלי...חוץ מזה, כל האנשים מתייחסים אליו רגיל, לא כמו לבובה או משהו מוזר, אז כנראה זו הסיבה...או שסתם פיגור ;Dאמממ.... לא.הלהקה מבוססת על Puppet Folk Revival, שהתחילה כמופע רחוב בנחלת בנימין.http://www.puppetfolkrevival.com
פורסם 2008 באוגוסט 517 שנים סדרה ענקית.. אבל כמו שאמרו פה, זה בעיקר לאנשים שאוהבים מוסיקה ומתעסקים במוסיקה וכאלה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.