עבור לתוכן

משטח לעכבר-לגיימר המתחיל

Featured Replies

פורסם

בתור אחד שמשתמש בZBOARD כבר שנתיים, אני יכול לומר לך שאתה יכול לקנות אותה בשקט, מקלדת מעולה, אני מת עליו, היא נוחה, מקשים קריספיים וכפתורי קיצור שימושיים שנמצאים היום בכל מקלדת.

אתה גם יכול לשקול לקנות את הMERC, למרות שאני מעדיף את הקלאסית.

• תגובות 30
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש לי משטח לעכבר של FUNC הוא נועד במיוחד בשביל גיימינג

יש לי אותו כבר 5 שנים בערך והוא מעולה למשחקים, אתה שוטף אותו והוא נהיה חדש לגמרי.

בנוסף הוא מגיע עם מארז מיוחד מאלימיניום ששומר על טיב המשטח.

והנה מצאתי לך את הדגם המחודש של המשטח מומלץ בחום!

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=444_445&products_id=4878

פורסם

מי דיבר בכלל על ביקורות? אני מדבר על עצם העובדה הפשוטה שהמקלדת פשוט לא פופולרית ולא מוכרת טוב כפי שציפו ממנה, לכן היא כשלון.

פורסם

מה קורה ינון?,טוב לראות אותך גם פה :xyxthumbs:

בכל מקרה יש פה עירבובציה של שתי נושאים

בקשר לפד נראה לי שהFUNC הזה עדיף על הQCK

לגבי המקלדת היא באמת כמעט ולא נמכרת אבל רק בארץ,בחו"ל המוצרים של החברה הזאת די נמכרים

פורסם

דודי מה קורה? דיברת איתם?

ותענה בפרטי..

פורסם

עוד יתרון של הFUNC, זה שהוא דו-צדדי, זאת אומרת שאתה יכול לנסות בעצם שני פאדים, ולא אחד, וכך להחליט אם הסטייל שלך בפאדים זה חלק או גס.

אישית לקחתי גס[יש את גרסאות הF של FUNC].

פורסם
  • מחבר

תקשיבו שניה העכבר שקניתי G9 הוא 3200 DPI עכשיו מה שקובע את רמת הרגישות שלו ואומרים שזה נותן יתרון במשחקים

מה שלא הבנתי הוא שהיה לי עכבר לפני כן מהסט EX110 שהוא היה 800 DPI ואני לא מרגיש כלל הבדל אם הייתי רקוצה שהוא יזוז לי יותר מהר הייתי בלוח בקשרה מגביר את המהירות שלו והוא היה בדיוק כמו הG9 אז איפה פה הקאץ'?

פורסם
  • מחבר

טוב תשמע כנראה שמקלדת הזו כבר לא זמינה בארצנו יש מקלדת נוספת לגיימרים?

פורסם

תקשיבו שניה העכבר שקניתי G9 הוא 3200 DPI עכשיו מה שקובע את רמת הרגישות שלו ואומרים שזה נותן יתרון במשחקים

מה שלא הבנתי הוא שהיה לי עכבר לפני כן מהסט EX110 שהוא היה 800 DPI ואני לא מרגיש כלל הבדל אם הייתי רקוצה שהוא יזוז לי יותר מהר הייתי בלוח בקשרה מגביר את המהירות שלו והוא היה בדיוק כמו הG9 אז איפה פה הקאץ'?

הקאץ' הוא לא ברגישות אלא בדיוק.

DPI = dots per inch

ככל שהמספר גבוה יותר החיישן סורק יותר נקודות לאינצ' על המסך שלך ולכן כושר האבחנה של החיישן הופך למדוייק יותר ככל שה-DPI גבוה יותר, וזה מתבטא גם בדיוק של העכבר.

פורסם

לכל האנשים שמחפשים ZBOARD

יש לי אחת שאני ממש לא משתמש בה, אז אם מישהו רוצה אותה ב... נגיד... 50 ש"ח, אז דברו איתי.

אמממ... שכחו מזה, טעות שלי

המקלדת נתרמה מזמן.

פורסם

חבל..

פורסם

תרמת מקלדת ?

פורסם

כן, לא כ"כ במודע, אמא שלי ממש רצתה להיפטר ממנה כי היא סתם ישבה לי בחדר איזה 4 שנים אחרי שזכיתי בה באיזו תחרות.

חברה שלה לעבודה עשתה איזה התרמה לגן של אוטוסיטים או משהו כזה, אז אמא שלי שאלה אותי אם אני צריך אותה

אמרתי "לא", כי אני לא משתמש בה ואישית אני חושב שהיא מקלדת נוראית (עושה המון רעש והמקשי מולטימדיה שלה לא עובדים)

אז היא לקחה אותה ורק אתמול גיליתי שהיא נתרמה.

סיפור מרתק, אני מודה :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים