עבור לתוכן

במידה ואני מפעיל אחריות על לוח יחסית ישן (סוקט 939) מה אני יכול לצפות לקבל?

Featured Replies

פורסם

היי

אוקיי אז את המפרט שלי יש לכם בצד.

תראו עם הזמן הצתברו לי המון בעיות במערכת ולדעתי חלק נכבד מקורן בלוח

חייתי עם חלק מהבעיות תקופה מסוימת אבל כרגע כבר מתחילה להגמר לי הסבלנות

דברים כמו:

- המחשב תמיד נתקע אחרי הפעלה אחרי איזשהו פרק זמן ויש לבצע restart בכל פעם שמדליקים אותו. כולל אחרי restart יזום דרך מערכת ההפעלה

- המחשב נדלק מעצמו מיד או כמה שניות אחרי שמכבים אותו וצריך לכבות אותו מהכפתור.

- אם חום הצ'יפסט עולה מעבר ל50-51 מעלות המחשב יתקע, בוודאות. כלומר כמה דקות אחרי שמכבים מזגן בחדר אין עם מי לדבר.

- לאחרונה תוכנת הניתור של הלוח מדווחת בחלק גדול מהזמן שמתח הNB (גשר צפוני לפי מיטב ידיעתי) שאמור לשבת על 1.8 חורג כלפי מטה יותר מ-10% ומגיע למתחים של 1.6 ואף מתחת לזה.

- המחשב נוהג להתקע גם בלי "תירוצים" לדוגמא אתמול ניסיתי לראות איזה סרט והמחשב נתקע תוך כדי פעמיים (בסוף וויתרתי)

- לא נדיר אחרי תקיעה שהלוח ידווח שהוא לא מוצא חלק מהדיסקים (יש 3, SATA2) או פשוט יתקע תוך כדי הזיהוי.

- ועוד כל מיני

עכשיו על רוב החלקים שיש לי במחשב יש אחריות 3 שנים או יותר , אז הם צריכים ליהיות באחריות.

השאלה שלי, במידה ואני פונה עם הבעיות האלו, ומה כבר אפשר לעשות עמ מנת לסדר דברים כאלה אני לא יודע, ובמידה וצריך לעשות RMA ללוח,

מה עושים? הרי הלוחות האלה לא בייצור מזמן, ואם לא משיגים לי בדיוק כזה (וזה לא לוח זול, בכלל) אז צריך גם להחליף את המעבד והזכרונות, שגם לא זולים, וגם לא מייצרים אותם מזמן... אז מה יתנו לי?

פורסם

תשמע אני לא מבין בכל הבעיות האלה אבל כשאני שלחתי את הלוח הישן שלי למעבדה והוא כבר היה נחלת העבר הם שלחו לי לוח יותר חדש שכמו שחששת לא התאים לרכיבים הישנים שלי אבל אחרי שבעל החנות דיבר עם החברה שאחראית על האחריות הצליחו להשיג את הלוח המדוייק שלי אך למרבה הצער לקח כשבועיים עד שקיבלתי אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים