פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים שלום לכם קניתי מחשב חדש במפרט הבא:מעבד:Intel Pentium Dual-Core E2180לוח אם:תוצרת MSI דגם G31MFדיסק קשיח:200GB SATA II 7200 RPM 8MBSamsungזכרון פנימי:1024MB (1GB) DDR II 800MHzכונן אופטי:LG DVD X20 Light Scribeכרטיס מסך:PCIe nVIDIA GeForce 8400GS 512MBעכשיו השאלה שלי היא כזאת. רצוי להתקין עליו vista X32 או x64 ואם אפשר גם להגיד לי למה בבקשה כי אני רוצה לדעת.תודה רבה ויום טוב לכם.
פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים אל תתקין ויסטה.מדובר במחשב חלש יחסית עם מעט זכרון, שמערכת כבדה כמו ויסטה תאכל לו את כל משאבי המערכת. על מחשב כזה עדיף להתקין XP וזהו.לגבי 64 ביט או 32 ביט - למערכות עם מעל 3GB זכרון מומלץ 64 ביט אחרת חלק מהזכרון לא ינוצל. מתחת לזה אין שום סיבה להתקין 64 ביט.
פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים מחבר אה אוקיי אז התקין 32 ביטאבל תקשיב המחשב השני שלי יש לו 1.5 גיגה רם והוא pemtium 4 , 3.2 GHZוהויסטה פה עובדת חלק רצח.. ממש מהיראז אתה בטוח ש 0.5 גיגה זיכרון יעשה כזה הבדל עצום.?
פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים הויסטה עצמה תעבוד על המחשב הזה בלי שום בעיה. השאלה מה אתה מנסה להפעיל במקביל...לי יש מחשב חזק בהרבה, עם הרבה יותר זכרון ועדיין כשעברתי לויסטה היתה ירידה מסויימת בביצועים.
פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים גם אני ממליץ לך ללכת על XP 32BIT , אני חושב שהוא ינצל יותר מאשרוויסטה שיכול להיות שתכביד עליו, אם היית מוסיף זיכרון זה היה דיי עוזר, אבל תלוי מה אתה עושה במחשב, בעיקרון אבל , XP.
פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים לפותח הדיון, סטיק בודד של 1GB זיכרון לא יתמוך בדואל צ'נל DDR, שים לב!אם תתקין עוד סטיק לקבל 2GB, אז עדיף לך ויסטה 32 ביט.
פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים אל תגזימו, לשימוש "משרדי" , וורד , סרטים וכו', המחשב יריץ בקלות. אני מריץ ויסטה עם E2140, סטיק אחד של גיגה וממשק AERO פעיל, והמערכת הפעלה רצה חלק.לפותח הדיון, סטיק בודד של 1GB זיכרון לא יתמוך בדואל צ'נל DDR, שים לב!אם תתקין עוד סטיק לקבל 2GB, אז עדיף לך ויסטה 32 ביט.למי בכלל אכפת מ"ערוץ כפול" במחשב כזה, זה משמעותי במחשבים שרוצים כל טיפה של ביצועים.
פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים למי בכלל אכפת מ"ערוץ כפול" במחשב כזה, זה משמעותי במחשבים שרוצים כל טיפה של ביצועים. נכון... למה בכלל צריך שתי ידיים? נוריד יד נסתדר עם אחת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.