עבור לתוכן

לא מצליח לשלוט על מאורר המעבד בשם צורה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

זה ממש לא עינוי, כשאני הולך לישון אני מדליק אותה ומשנה את המאורר ל 40 אחוז עבודה בשאר הזמן לא אכפת לי שיהיה על

100 אחוז. פשוט מאוד.

לתוכנה של הלוח אם יש לך מדריך אליה או שהיא פשוטה לתפעול ?

• תגובות 34
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן אלי קודם כל הכי נוח שהתוכנה עושה את העבודה לבד לפי מעלות המעבד ואתה לא שובר את הראש הרי בשביל זה היא נועדה

לגבי התוכנה יש לך הסבר בסוף חוברת הלוח אם אולי לא כל כך מפורט , תקבע בטמפ' הנמוכה של 25 מעלות=40% ובגבוה נגיד 55 =100%

אתה יכול לשנות ולראות את ה RPM רק תשים את תקע המאוורר בזה של CPU וזכור את הביוס לשנות

אתה תראה תוכנה נחמדה שיש בה כל מיני אפשרויות:חום מעבד+לוח ,מהירויות ושינוי,התראות צליל ,אובר קלוק למעבד וזיכרון ועוד

והכי טוב גם אם היית שם את הפריזר היה לך קרור יעיל ,שקט,שליטה טובה(4 חוטים) אם אין לך את התוכנה אתה יכול להוריד מהאתר שלהם

פורסם
  • מחבר

וואלה יש לי אותה אחי, אני אנסה אותה, אז אתה אומר בכל זאת להחליף את הקירור לפרו 7 ?

אגב אצלי המעבד נמצא קבוע על 52 מעלות\ זה נראה לךי גבוה מידי לא ?

עוד שאלה קטנה, איך יכול להיות שלאח שלי שיש בדיוק אותה מחשב עם אותם נתונים ואצלו הטמפ' בסביבות

ה 48 מעלות ?

פורסם

הכי טוב בדוק קודם בביוס אל תשכח שהחיישנים לא הכי מדייקים , קח נגיד אותו מעבד באותו אופן פעולה בשני לוחות שונים תראה טמפ' שונה

לגבי המאוורר כדאי לך להחליף וגם תבדוק בתונה את המעלות וה RPM

פורסם

וואלה יש לי אותה אחי, אני אנסה אותה, אז אתה אומר בכל זאת להחליף את הקירור לפרו 7 ?

אגב אצלי המעבד נמצא קבוע על 52 מעלות\ זה נראה לךי גבוה מידי לא ?

עוד שאלה קטנה, איך יכול להיות שלאח שלי שיש בדיוק אותה מחשב עם אותם נתונים ואצלו הטמפ' בסביבות

ה 48 מעלות ?

תנקה את ההיטסינק של המעבד. תנקה את המארז, תסדר חוטים וכו'....

אני לא רואה שום סיבה להחליף קירור עם טמפרטורות שלא בשמיים. בזבוז של כסף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים