פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים מחבר זה ממש לא עינוי, כשאני הולך לישון אני מדליק אותה ומשנה את המאורר ל 40 אחוז עבודה בשאר הזמן לא אכפת לי שיהיה על100 אחוז. פשוט מאוד.לתוכנה של הלוח אם יש לך מדריך אליה או שהיא פשוטה לתפעול ?
פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים כן אלי קודם כל הכי נוח שהתוכנה עושה את העבודה לבד לפי מעלות המעבד ואתה לא שובר את הראש הרי בשביל זה היא נועדהלגבי התוכנה יש לך הסבר בסוף חוברת הלוח אם אולי לא כל כך מפורט , תקבע בטמפ' הנמוכה של 25 מעלות=40% ובגבוה נגיד 55 =100% אתה יכול לשנות ולראות את ה RPM רק תשים את תקע המאוורר בזה של CPU וזכור את הביוס לשנות אתה תראה תוכנה נחמדה שיש בה כל מיני אפשרויות:חום מעבד+לוח ,מהירויות ושינוי,התראות צליל ,אובר קלוק למעבד וזיכרון ועודוהכי טוב גם אם היית שם את הפריזר היה לך קרור יעיל ,שקט,שליטה טובה(4 חוטים) אם אין לך את התוכנה אתה יכול להוריד מהאתר שלהם
פורסם 2008 באוגוסט 917 שנים מחבר וואלה יש לי אותה אחי, אני אנסה אותה, אז אתה אומר בכל זאת להחליף את הקירור לפרו 7 ?אגב אצלי המעבד נמצא קבוע על 52 מעלות\ זה נראה לךי גבוה מידי לא ?עוד שאלה קטנה, איך יכול להיות שלאח שלי שיש בדיוק אותה מחשב עם אותם נתונים ואצלו הטמפ' בסביבותה 48 מעלות ?
פורסם 2008 באוגוסט 917 שנים הכי טוב בדוק קודם בביוס אל תשכח שהחיישנים לא הכי מדייקים , קח נגיד אותו מעבד באותו אופן פעולה בשני לוחות שונים תראה טמפ' שונה לגבי המאוורר כדאי לך להחליף וגם תבדוק בתונה את המעלות וה RPM
פורסם 2008 באוגוסט 917 שנים וואלה יש לי אותה אחי, אני אנסה אותה, אז אתה אומר בכל זאת להחליף את הקירור לפרו 7 ?אגב אצלי המעבד נמצא קבוע על 52 מעלות\ זה נראה לךי גבוה מידי לא ?עוד שאלה קטנה, איך יכול להיות שלאח שלי שיש בדיוק אותה מחשב עם אותם נתונים ואצלו הטמפ' בסביבותה 48 מעלות ?תנקה את ההיטסינק של המעבד. תנקה את המארז, תסדר חוטים וכו'....אני לא רואה שום סיבה להחליף קירור עם טמפרטורות שלא בשמיים. בזבוז של כסף.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.