פורסם 2003 ביוני 422 שנים אולי צוות האתר המסור יוכל לארגן איזה בדיקת זיכרון מקיפה?שאלות הזיכרון מתרבות בזמן האחרון כשיותר ויותר אנשיםמודעים לחשיבות שבזיכרון טוב, יחד עם יצאת לוחות ומעבדי OCמעולים (סדרת ה"C" החדשה, לוחות הNF2 המעולים וכד')ביקורת על זיכרון צריכה להיות זולה מאד וגם אפשר לחלק את השאריות כפרסים בתחרויות שונות(כמו הגייל שחולק בתחרות התמוות של פורום המשחקים)אני בטוח שנשמח לראות יוזמות שכאלהאני עושה סקירה בין הגייל לווינבונד...אני מנסה לרתום עוד זיכרונות למהן סקירה מקיפה ככל האפשר...
פורסם 2003 ביוני 522 שנים אכן אין על הגייל אבל צריך לוולטז' אותו טוב כדי להוציא ממנו את המירבאם אין לך לוח מתאים אל תקנה אותו
פורסם 2003 ביוני 522 שנים חברה... נראה לי שטעינו לגבי גייל :-X או שלא?בכל מקרה, שימו לב לתזמונים הרשומים על סטיק הגייל שקרס לגמרי בהשוואה של נוקסר שטענו שהיא לא פלטינום,http://nexushardware.com/reviews/memory/roundup/pc3500/6.jpgעכשיו שימו לב לאתר הזה שהוא ביקורת לפלטינום ה"טוב" הזה ותראו מה התזמונים שלו.http://www.envynews.com/review.php?ID=385&page=2כפי ששמתם לב, התזמונים הם אותם תזמונים בהשווה שהוא קורס ובביקורת הרגילה מה שאומר שזה אותו זכרון מה שאומר שהמושקין טוב יותר מהגייל פלטינום ???עזרה חבר'ה?
פורסם 2003 ביוני 522 שנים זה אותם תזמונים , לא אותו זכרון.שלך פלטיניום , שלי זה אחד מהחבילת DUAL שלהם.מה שגורם לי לחשוב שאם תנסו להריץ 2 סטיקים של 256 תקבלו את הביצועים שלי , כלומר המושקין לוקחים.אם תנסו להריץ סטיק אחד...תקבלו את הביצועים של הביקורת שאתם הבאתם , לא כלומר שהגייל לוקחים כי עדיין לא ראינו את המושקין לבד.
פורסם 2003 ביוני 522 שנים לפי מה שהבנתי הגייל מגיע יותר רחוק באוברקלוק אבל למושקין יש תזמונים טובים יותרבקיצור מתי תצא ביניהם איזה השוואה ראש בראש?למישהו יש את המושקין האלה ?!?! תואילו בטובכם להשוות אותו לפלטינום בסנדרה?!?! או להפך?
פורסם 2003 ביוני 622 שנים רגע אני קורא נכון עם גייל הגיעו לבאס מטורף של 295?! ב VDIMM של 3 וולט?!ד"א מה עם הטווינמוס לא הזכרתם אותם בכלל הם מעולים לOC... ולעופר יש קורסאייר לא?
פורסם 2003 ביוני 622 שנים אתה קורא נכון. 295שזה 590MHz DDR מה אתה מקשקש ?!הם הגיעו ל-495DDR תחלק ב-2 כדי לקבל באס וזה יוצא 247.
פורסם 2003 ביוני 622 שנים אוןפס, הסתכלתי אוטומט על ה "95"... כלומר 495 מה"ץחבר'ה לאף אחד אין את המושקין השחור הזה?!??או השוואה ישירה בין הגייל למושקין?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.