עבור לתוכן

האם הסירקוליזציה במארז שלי טובה?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

נסה לבדוק עם זה רק בשביל לראות אם אפשר להכניס את זה שם בצורה טובה, ואם באמת זה עוזר לטמפרטורה, וכמה.

אפשר להשתמש בחוטים בשביל למקם את המאוורר (באוויר ללא מגע עם חלקים) בדיוק במקום ובזווית הנכונה.

(כמו שאפשר לראות באחד התמונות שצירפתי קודם)

אוקיי אני חושב שיש לי רעיון אני יוציא מהמחשב הקודם את המאוורר וינסה למקם אותו איכשהו אולי באוויר ולתפוס איכשהו עם אזיקונים

עריכה:הסתכלתי עוד פעם על התמונה של המארז והבנתי שאני יכול לתפוס רק מצד אחד מצד שני יש את הכרטיס הגרפי

אין לי בינתיים רעיונות אחרים

פורסם

אוקיי אני חושב שיש לי רעיון אני יוציא מהמחשב הקודם את המאוורר וינסה למקם אותו איכשהו אולי באוויר ולתפוס איכשהו עם אזיקונים

מה אתה חושב?רעיון טוב?

אתה יכול לנסות.

הנה תמונת CLOSEUP של אותו מאוורר תלוי עם חוטים מהתמונה הקודמת.

http://www.people.cornell.edu/pages/gc84/kevin/spcr/chipsetFan2.jpg

פורסם
  • מחבר

כן אני רואה תפסו פה אותו עם קליפסים,אבל אתה מראה לי פה לוח יחסית ישן דומה מאוד לאינטל שהיה לי במחשב הקודם

הבעיה שאם אני ממקמם אז צד אחד יש לתפוס אני תופס באקסטרים אבל צד שני אין,זה רק הכרטיס גרפי בצד השני

אמרת בהודעה בדף הקודם שהצד השני ישען על הTRUE,לא הבנתי למה הכוונה,מה זה TRUE?

תגיד לי רגע אני לא יכול לקנות קירור ולהתקין אותו על הצלעות השניות הקטנות יותר?(לא אלה שליד האקסטרים)

פורסם

כן אני רואה תפסו פה אותו עם קליפסים,אבל אתה מראה לי פה לוח יחסית ישן דומה מאוד לאינטל שהיה לי במחשב הקודם

הבעיה שאם אני ממקמם אז צד אחד יש לתפוס אני תופס באקסטרים אבל צד שני אין,זה רק הכרטיס גרפי בצד השני

אמרת בהודעה בדף הקודם שהצד השני ישען על הTRUE,לא הבנתי למה הכוונה,מה זה TRUE?

תגיד לי רגע אני לא יכול לקנות קירור ולהתקין אותו על הצלעות השניות הקטנות יותר?(לא אלה שליד האקסטרים)

TRUE = THERMALRIGHT ULTRA EXTREME

בתמונות המאוורר יושב מאוזן אבל אצלך זה יתאים רק באלכסון.

רק הראתי את התמונה כדי שתראה איזה פשוט זה עם חוטים וכמה זה יציב.

אם אין לך איפה לתפוס אז תעביר חוטים.

את הצ'יפסט הדרומי פחות חשוב לקרר, בדרך כלל לא מעלים לו את המתח הרבה (אם בכלל) בOC.

פורסם
  • מחבר

סבבה אז אני ינסה לעשות את מה שעשו בתמונה רק עם אזיקונים,אין לי את החוטים האלה שאני רואה פה

אני רואה ששמה תפסו רק את הצד העליון בשתי הצדדים אז אצלי אני יתפוס את זה בTRUE אבל לתפוס רק מצד אחד זה יספיק?

זה יהיה חופשי אם אני לא יתפוס גם בצד התחתון,כי את הצד התחתון אין לי לאן לתפוס אלא אם כן אני ינסה משהו יותר ארוך אולי חוט ארוך או אזיקון מחובר לאזיקון ואז לתפוס את האזיקון במשהו אחר

השאלה אם באמת יכנס שמה 80 מ"מ באלכסון,קשה לי להאמין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים