עבור לתוכן

בעיה|אי אפשר להעלות מתחים בלוח שלי...פרטים בפנים

Featured Replies

פורסם

יש לי את הלוח של GA מסוג MA69VM-S2 עם מעבד AMD 4600X2 (קניתי לפני כמעט חודש עם כרטיס מסך HD4850) קיצר עשיתי OC ל-2881MHZ ומשם כבר הוא עושה ריסטרטים בבדיקה ב-OCCT....בעקרון קירור סטוק ורק מאוורר אחד בכל המארז שמוציא אוויר....אבל אני קונה עוד מאוורר 80MM (יש לי אחד מהמחשב הקודם) ושם את שניהם על הדלת שיכניסו אוויר ואז זה אפילו יקרר את ה-NB\SB......בעקרון גם קירור למעבד יוחלף בקרוב...אבל השאלה העיקרית היא איך אני יכול להעלות מתחים?? ניסיתי עדכון ביוס להכי חדש ניסיתי הכל...CTL+F1 לא נותן לי אופציה כזאת אלא רק לשנות FSB וכל זה...אפילו לשנות את התדר של אפיק ה-PCI-E אי אפשר.........יש אולי איזה ביוס פרוץ או משהו דומה?

פורסם
  • מחבר

נו מה נסגר עם הפורום המעפן הזה?? מהפעם הראשונה שהגבתי ב-HWZONE הגיבו לי פעם אחת!!! ועשיתי יותר מ-10 אשכולות........

פורסם
  • מחבר

הפורום הזה הוא בושה וחרפה.......זה הפורום הכי יבש שראיתי מעודי!!!

פורסם

חבוב, במקומך בפעם הבאה לא הייתי קורא לפורום "מעפן, בושה וחרפה" אם אתה מצפה שאנשים יעזרו לך.

ולשאלתך, חיפוש קצר בגוגל העלה את הביקורת הבאה ממשתמש מסויים מאנגליה:

"Easy install, worked fine, updated BIOS to latest version (F8) very easily with software included (@BIOS). Also managed to overclock by 400Mhz using an AMD X2 4600+, so went from standard 2.4Ghz up to 2.81Ghz. Nice one! (FSB 244 x 11.5 multiplayer). Just remember to press F1 + Ctrl to access advanced BIOS controls. Please note though, there's no voltage options for CPU or ram, so make sure your ram is 1.8v as this is what the board accepts. Otherwise great budget board. Well worth the cheap price I paid (£36). 5 stars for the price."

מקווה שזה עונה לך על השאלה, כנראה שפשוט אין אפשרות בלוח הזה להעלות מתחים.

פורסם
  • מחבר

אז אני שואל אם יש איזה ביוס פרוץ או דרך אחרת לעלות מתחים...כי הזכרונות שלי יכולים להגיע ל 2.1V-2.2V בלי לקצר את אורך החיים שלהם....

פורסם

עשיתי לך חיפוש בכמה פורומים בחו"ל. ברובם אין בכלל תשובה, ויש כמה מעטים שמציעים לעשות pinmod:

http://www.ocinside.de/go_e.html?http://www.ocinside.de/html/workshop/am2pinmod/amd_socket_am2_pinmod.html

מעבר לזה, בהרבה מאוד אנשים שאלו אם יש BIOS פרוץ כמוש אתה מחפש וענו להם שאין דבר כזה. האופציות זה או לעשות את הpinmod (שבאופן טבעי הרבה מאוד לא מוכנים לעשות בגלל הסיכון) או לקנות לוח אחר אם זה עד כדי כך חשוב לך.

פורסם
  • מחבר

תודה אחי סוף סוף בן אדם נורמלי שמוכן לענות במקום סתם לקרוא ולצאת......באמת מבאס אבל אין מה לעשות........

פורסם

אף אחד לא עובד כאן בשביל אף אחד אחר, אתה לא יכול לדרוש שיענו לך..

פורסם
  • מחבר

אני לא דורש אני מבקש אבל כום פה עונים רק לוותיקים.......פורום דיי עלוב.......מצטער....... :nixweiss:

פורסם

אז אתה מוזמן לא לכתוב פה יותר. ובכלל בוא נפסיק את הדיון הזה לפני שינעלו אותו כי הוא כבר לא קשור לנושא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים