עבור לתוכן

איך לגרום לווינדוס שאחרי בוט הוא יכנס ישר למשתמש שלי?

Featured Replies

פורסם

פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש את WINDOWS איכספי, אך למרות שיש לי משתמש אחד הוא משום מה החליט להעביר אותי בתלאות המסך LOG ON (היפה, עם הWELCOME) בכל הפעלה... איך אני מחזיר אותו לסורו וגורם לו שכמו בהתקנות הקודמות הוא ישר יכנס ליוזר שלי?

פורסם

אתה הולך ללוח בקרה ולהגדרות של המשתמשים

ואז ל-

Change the way users log on

ואתה מבטל את הסימון של המסך WELCOME

פורסם
  • מחבר

לא עובד... פשוט במקום המסך לוג און היפה שם את הרגיל של 2000/NT שהוא פשוט INPUTBOX

פורסם

ידעתי פעם איך עושים את זה ועכשיו אני לא מוצא...

בכל מקרה הדרך הפשוטה ביותר היא להוריד מהאתר של מיקרוסופט את PowerToys for XP או אם אפשר רק את TWEAK UI for XP ושם יש תת תפריט שנקרא logon -> statup שבו אתה פשוט מסמן V ובוחר עם איזה USER אתה רוצה לעשות auto logon.

פורסם
  • מחבר

תנסה להזכר בבקשה.

בדרך הזאת עדיין רואים את המסך, ואם לא תהיה ברירה אני אעשה את זה אבל היא קצת LAME ומבזבזת כמה שניות טובות.

פורסם

זה ממש עצבן אותי שאני לא זוכר, אז חיטטתי קצת במאגרי המידע של מיקרוסופט.

ומצאתי!

זה כולל עריכה של הרגיסטרי, ולדעתי זו דרך מסורבלת לעשות מה שתוכנות ה TWEAK עושות בצורה אוטומטית, אבל בהצלחה.

אם אתה רוצה לחפש קצת בעצמך כנס לknoladge base באתר של מיקרוסופט וחפש "how to automatic logon"

http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;315231

עריכה: בסוף המאמר הזה של מיקרוסופט הם נותנים את הפיתרון הפשוט: כנס ל start ->run

תרשום שם control userpasswords2

תוריד את ה V מ "users must enter password..." .

וזה אמור לעבוד.

ועוד משהו - automatic logon לא עובד אם אתה עושה Logon לdomain.

פורסם

הכי פשוט בלי הרבה בעיות!

תוריד את Tweak Ui מMicrosoft לXP.

תתקין אותו ותיהיה לך שם אפשרות Log On

תסמן וי על להפעיל את זה תכניס את הסיסמא ואישור וסיימת.

פורסם

לא צריך כזה סיפור.

כנס ל RUN ותכתוב control userpasswords2 (אם זה לא נכון אז אולי זה יוסרס עם S בסוף)

שם תסמן את הV שלא צריך לוג און כל פעם (לפני זה תדרש לאמת סיסמה)

(שים לב איך אני משקיע, עוזר לך ממחשבי ה133 של הבית ספר)

עריכה: התיקון שנאמר כאן למטה

פורסם

control userpassrords2

לא change

פורסם
  • מחבר

עובד! (עשיתי עם הפקודה בRUN)

תודה!!

אם הייתם בנות הייתי מנשק אתכם! :-* :-* :hat: ;D

פורסם

אם יש לך רק יוזר אחד, גם זה לא היה הכרחי (אם אין לך סיסמא על היוזר).

מה שעשית זה לקבוע סיסמא על היוזר, ואח"כ ולשמור בווינדוס את הסיסמא כדי שהוא ייכנס ישר ליוזר הזה.

אתה לא חייב לקבוע סיסמא ולשמור לו אותה בשביל להיכנס ליוזר.

אני מניח שהתקנת את העידכונים מ-Windows Update. אחד מהם מוסיף לך משום מה יוזר מוזר כזה (יש לו שם מוזר, כמה אותיות.. לא זוכר אותו בדיוק). היוזר הזה נסתר אבל קיים שם. בגלל שהוא קיים ויש יותר מיוזר אחד על המחשב, אתה רואה את המסך של לבחור יוזר. אבל בגלל שהוא נסתר אתה לא רואה אותו, אלא רק את היוזר שלך במסך הזה. התוצאה: אתה מקבל מסך לבחור יוזר כשיש רק את היוזר שלך.

מה שאתה צריך לעשות זה פשוט למחוק את היוזר הזה. הוא לא עושה שום דבר גם ככה. אתה נכנס דרך ה-Control Panel ל-Users Accounts ושם מוחק איזה יוזר מוזר שלא אתה יצרת.

ככה אין את החובה לשים סיסמא בשביל להיכנס ישר ליוזר.

פורסם
  • מחבר

אם יש לך רק יוזר אחד, גם זה לא היה הכרחי (אם אין לך סיסמא על היוזר).

מה שעשית זה לקבוע סיסמא על היוזר, ואח"כ ולשמור בווינדוס את הסיסמא כדי שהוא ייכנס ישר ליוזר הזה.

אתה לא חייב לקבוע סיסמא ולשמור לו אותה בשביל להיכנס ליוזר.

אני מניח שהתקנת את העידכונים מ-Windows Update. אחד מהם מוסיף לך משום מה יוזר מוזר כזה (יש לו שם מוזר, כמה אותיות.. לא זוכר אותו בדיוק). היוזר הזה נסתר אבל קיים שם. בגלל שהוא קיים ויש יותר מיוזר אחד על המחשב, אתה רואה את המסך של לבחור יוזר. אבל בגלל שהוא נסתר אתה לא רואה אותו, אלא רק את היוזר שלך במסך הזה. התוצאה: אתה מקבל מסך לבחור יוזר כשיש רק את היוזר שלך.

מה שאתה צריך לעשות זה פשוט למחוק את היוזר הזה. הוא לא עושה שום דבר גם ככה. אתה נכנס דרך ה-Control Panel ל-Users Accounts ושם מוחק איזה יוזר מוזר שלא אתה יצרת.

ככה אין את החובה לשים סיסמא בשביל להיכנס ישר ליוזר.

אתה מדבר על היוזר ASPNET.

אם ה"סיסמא" שהוא שם היא "" (Null) אז לא נורא, חפיף...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים