עבור לתוכן

שוב אני בבקשה למחשב לחבר בתקציב של 12,000 ש"ח

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אז ככה...

חבר שלי מתכנן oc יש לו בבית כבר מדפסת, סורק ומצלמה דיגלטלית הכל דגמים חדשים הוא היה בארצות הברית שם הוא קנה את הציוד ההקפי הזה ומסך LCD הוא ממש לא רוצה בגלל שהרזולוציה שלו מאוד מאוד נמוכה ממסך רגיל והאיכות פחות טובה והוא לכן מעדיף מסך 19" עד 2000 ש"ח עם הביצועים הכי טובים שיכול להיות לסכום כסף הזה חכן הוא מעדיף כמו שאתם רואים להשקיע במחשב עצמו עם הביצועים.

ושאלתי את חבר שלי לגבי הארדי דיסקים שנייק המליץ לי והוא רוצה.

מה שנייק המליץ לי זה לקחת שני הארדיסקים של:

Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer X2= 160GB 8MB BUFFER

ולחבר אותם כמובן ב- RAID איך זה?

• תגובות 60
  • צפיות 6.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איך זה? זה מצוין. אני לא ממליץ על דברים לשווא.

אגב.. מערכת AMD לOC עם תקציב שאינו מוגבל = טמטום.

אמרת ששאלת אותו מה הוא רוצה והוא אמר AMD. מכאן ניתן להסיק שהטמטום הוא שלך. אתה אמור להביאו לכאן בכדי לקרוא ולהבין את השיקולים או שמא במקרה הרע, להסביר לו בעצמך. מאילא אם הוא דובק באינטל מסיבות לא ידועות, אבל לשאול אותו מה הוא רוצה? שתבין, המעבד הוא אינו מסך. אתה לא שואל בן-אדם אם הוא רוצה AMD או Intel. אתה נותן תקציב, שימושים ואתה מקבל את המפרט המתאים. כל מעבד ספציפי הוא בעל היתרונות והיחודיות שלו בעצמו ושום מעבד מקביל מחברה אחרת אינו יחליפו.

פורסם
  • מחבר

התקציב הסופי הוא עד 13,000 ש"ח ואכן יש תקציב אבל האו החליט חבר שלי על amd ואין לי מושג למה אני כמובן לא התערב לו בכל מה שהוא רוצה אלא אני ישמע מה הוא רוצה ויפרסם זאת באתר מביין?

פורסם

מה זאת אומרת להתערב? זוהי התערבות לטובה. כך הוא ישקיע בצורה חכמה יותר את הכסף שלו. אתה בסה"כ ממליץ לו על מוצר מסוים, ולא משנה עולמות.

פורסם
  • מחבר

אני יודע אחי אבל אני שאלתי את הבחור והוא אמר רק AMD ותאמין לי הוא יודע מה שהוא עושה...

פורסם

אני מקווה שהוא יודע מה הוא באמת עושה, אם כי לא יותר מרכישה מטופשת. ובחזרה למפרט..

- לשם מה כרטיס הקול? יש לו משהו שאתה חושש שלא יהיה בAC97 אשר מובנה על הלוח? משהו שחברך זקוק לו?

- לשם מה ספק הכח הזה? אם כבר משקיעים, אז רוכשים ספק-כח איכותי ויוקרתי מבית Antec.

פורסם
  • מחבר

המפרט האחרון לפני קנייה הוא:

מעבד:AMD Athlon XP 3000+ Barton

לוח אם:ABIT NF7-SL v2.0 nForce2

זיכרון:CORSAIR DDR-RAM TWINX 512MB (2x256) 3200 LL

גוף קירור:Thermalright SLK-600

ארד דיסק:Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer

ארד דיסק:Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer

כרטיס מסך:ATI Radeon 9800 PRO 128MB Retail Video Card

כרטיס קול:Hercules Game Theater XP 7.1 Sound Card + External Rack

כונן דיסקטים: TEAC Black 1.44MB 3,5"

כונן דיוידי:Liteon 16/48 RETAIL-Black

צורב: Lite-On 52/24/52 Black Retail

מסך:19" Viewsonic P95F+ Flat Monitor 2048X1536+ USB HUB

מקלדת:Logitech Internet Navigator Keyboard Special Edition

עכבר:Logitech MX700 Cordless High Performance PS2 | USB Optical Mouse

רמקולים:Altec Lansing 5100 5.1 6-Piece Speaker System - RETAIL(שימו לב את הרמקולים חבר שלי קנה מארצות הברית)

מארז:Thermaltake Highest Xaser III V1000A Super Tower Case-BLACK

ספק כוח:Antec 450W Solution SL450

מחיר: 13,200 ש"ח כולל מע"מ.

זהו המחשב הסופי עד עכשיו ושימו לב יש שני ארד דיסקים של 80GB אשר מחוברים ב- RAID!

פורסם
  • מחבר

מישהו בבקשה יכול להגיב על איך המחשב הזה?

פורסם

אני אגיב, בזבוז טוטאלי של כסף.. :-\

פורסם

התקציב שלך מאוד לא מוגבל. 1) לא חשבת על קירור מים? 2) למה שלא תחכה ל-Athlon64 אשר קרב ובא?

פורסם

12 אלף שקל ?

פשוט תקנה את כל מה שיקר ועדיין לא נראה לי שתגיע למחיר הזה

מחשב פצצה היום עם RADEON 9800 ושטויות כאלה צריך להגיע ל 7 אלף

פורסם

אתה מודע לכך שמחיר הR9800P עומד על כ2500ש"ח? כי אם כן, שים לב שזהו כמעט 1/3 מהתקציב. בכל אופן, זוהי שיטת עבודה מאוד שגויה, לזרוק את המוצרים היקרים ביותר שבמחירון המוצרים של חנות מחשבים מסוימת. יתכנו שתי בעיות בסיסיות עם שיטת עבודה שכזו. א) אי-התאמה בין רכיבים או שמא רכיבים מיותרים. ב) בחירת רכיבים שאינם משתלמים או שמחירם גבוהה והם מציגים ביצועים ירודים יחסית לזולים מהם.

אגב.. חוץ מקירור המים שהצעתי וההמתנה לAthlon64, ישנו רעיון של רכישת שני מערכות מחשב ולחבר אותן ברשת. מה רע בזה?

פורסם
  • מחבר

תשמעו אנשים לחבר שלי ולאבא שלו יש צרכים מסוימים מהמחשב אז ככה שהם צריכים מערכת כזאת ולא סתם... אז בבקשה אל תתיחסו למחיר טוב?

פורסם

למה אתה מתעלם ממני? ענה על שלושת השאלות שלי.

"1) לא חשבת על קירור מים? 2) למה שלא תחכה ל-Athlon64 אשר קרב ובא?"

"ישנו רעיון של רכישת שני מערכות מחשב ולחבר אותן ברשת. מה רע בזה?"

פורסם
  • מחבר

הם צריכים את המחשב בזמן הקרוב וחוץ מזה יש להם בבית עוד 3 מחשבים אשר כולם וברים ברשת...

עד שהאטלון 64 יגיע יש עוד זמן בנתיים זה מחשב חזק מאוד ולא כדי לחכות למעבד הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים