פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים אני מנסה להתקין את הדרייבר Audio למחשב שלי של Sis 7012 ואני פשוט לא מצליח, הוא מתחיל להתקין ומוציא את השגיאה שיש בתמונה, ופשוט יוצא מההתקנה, ניסיתי הכל, ללכת לDevice Manager לעדכן משמה והוא לא מצליח לבטל את החומרה של הSOUND ולהפעיל עוד פעם וזה עדיין לא מצליח, מה עליי לעשות? תודה רבה לעזורים! [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים אני מקווה שלא מדובר על ויסטה...תנסה את זה: http://driver.sis.com/audio/7012/a12112d.zip
פורסם 2008 באוגוסט 317 שנים מחבר תודה על התגובה!, העניין הוא מה שאתה רואה בתמונה זה בידיוק הדרייבר אליו קישרת...
פורסם 2008 באוגוסט 317 שנים ניסית להתקין ידנית דרך מנהל ההתקנים?יש לך את הדרייבר בצורת קובץ cat+ini בתקייה של /a12112d/WinXP/
פורסם 2008 באוגוסט 317 שנים מחבר כיצד אפשר להתקין דרייבר ידנית?לאן אני צריך להעתיק את הקבצים? תוכל בבקשה לכתוב לי הוראות כיצד להתקין ידנית.תודה רבה!
פורסם 2008 באוגוסט 317 שנים בתוך device manger תמצא את הרכיב שלא מזוהה ע"י המערכתהוא בד"כ יופיעה עם השם מזהה שלו וסימן שאלה צהוב כסמל ליד ותבחר בupdate driver עם קלי ימין עליותהיה לך אפשרות של בחירת מיקום ידני ב advanced שם תוכל לכוון אותו לתיקייה של בדרייבר.
פורסם 2008 באוגוסט 317 שנים מחבר הבעיה היא שעשיתי את זה כבר וזה עדיין לא עובד... זה אומר שהוא לא הצליח להתקין
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.