פורסם 2003 ביוני 122 שנים אז היום נמאס לי שהציפ על 45 מעלות כל הזמן (כשהמעבד פלוימנו על 35 מעלות) והחלטתי שהגיע הזמן למצוא פתרון זה בערך מה שעשיתי עכשיו הציפ על 35 מעלות. סוף סוף מצאתי שימוש לדיסקטים. לקחתי את המתכת שלו הדיסקט וקדחתי בו 2 חורים כדי לתפוס את המאורר הנוסף למאורר של המעבד. זה מחזיק די טוב ואין ויברציות מעצבנות. חוץ מזה הנה המקלדת והעכבר היפים שלי כולם אמרו לי לא לקנות
פורסם 2003 ביוני 122 שנים אם המאורר התחתון נוגע בכרטיס מסך אז אני מיעץ לך לא לעבוד ככה כי מות הכרטיס מסך הוא עניין של זמן.
פורסם 2003 ביוני 122 שנים מחבר הוא 2מ"מ מעל (ומוחזק ככה) וליתר ביטחון שמתי נייר שיפריד ביניהם חשבתי על זה כבר
פורסם 2003 ביוני 122 שנים אחלה פיתרון רק באמת תבדוק כל הזמן שהנייר יושב במקום ... ;Dנ.ב אחלה מקלדת אבל לוגיטק הכי טובים
פורסם 2003 ביוני 122 שנים מחבר גם אם הנייר לא יושב במקום הגריל לא יקצר שום דבר כי הוא גבוה יותר, בכל מקרה המאורר לא יושב על הכרטיס מסך אלה יש רווח (בלי קשר לנייר). רק חבל שזה מכער את המחשב היפה שלי
פורסם 2003 ביוני 122 שנים מחבר אם אתה סוגר את הברגים ממש חזק זה לא מפריעהייתי מלא זמן בלי גרילים (כי לא היו לי ברגים) ואני לא מרגיש שום הבדל
פורסם 2003 ביוני 122 שנים תעיף את הגרילים האלו יהיה לך שקט בחדר! היו לי גרילים כאלו הורדתי אותם ומכרתי אותם ב-10ש"ח כל אחד...
פורסם 2003 ביוני 222 שנים המאוורר השחור מול הצ'יפסט? גם אני הייתי בטוח שההוא ה 70 של הוולקנו 7 - הוא גם נראה יותר קטן P:ד"א איזה מאוורר הוא כמה הוא דוחף?
פורסם 2003 ביוני 222 שנים נחמד מאדאבל הייתי מציע לך לשים את המאוררכך שיקרר גם את הכרטיס מסך וגם את הצי'סטאצלי זה ככה ולמרות שהצ'יפסט חם יותר ככה (+-39)כרטיס המסך מקורר
פורסם 2003 ביוני 222 שנים מחבר הצלחתי לצלם את הדגם של המאורר בלי לפרק אותו עם מראה אחרי ששברתי לעצמי את הידיים זה Evercool EC8025M12S שעושה 32CFM מסקנה - לבדוק דגם לפני שמרכיבים!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.