עבור לתוכן

כדאי לקנות PCI Fans למארז?

Featured Replies

פורסם

אני בעלים גאה של מארז RAIDMAX O2 :silly:. יש לי מאוורר 12CM בקדמת המארז, מאוורר 12CM מאחור ופנינת ליבי שהוא מאוורר 23CM מהצד :-*

את שאר המפרט ניתן לראות בצד.

חשבתי להוסיף איזה מאוורר עם אזיקונים, אבל אין לי מקום לחבר אותו אליו ונכנס למארז מלא אוויר גם ככה בגלל מאוורר הצד, ואז צץ לי הרעיון לקנות איזה שני PCI FANS כאלה:

הם לא משתמשים בחריצי הPCI בלוח האם, אלא רק מתחברים למארז.

http://tms.co.il/product/3013

ולחבר מתחת לכרטיס המסך ובפתחת הכי תחתון. אחד מהם יידאג לדחוף את האוויר החם מהכרטיס אל מחוץ למארז שכן רק הHD4870 דוחק את האוויר החם אל מחוץ למארז בעצמו ואילו הHD4850 רק מכוון אותו לכיוון אחורית המארז, ואילו השני (למטה) יידאג לדחוף אוויר חם שסתם נמצא האיזור החוצה.

מה דעתכם? כדאי? המאווררים האלה שווים את ה37 ש"ח לפחות? זה נראה לי פתרון מצוין כי הוא זול וקל להתקנה.

פורסם

גם אני הבעלים הגאה של מאוורר צד ענק, פנינת ליבי, מקור אושרי.

הדבר הזה עושה עבודה מצויינת בלהכניס כמות של אוויר קר בדיוק איפה שצריך אותו ואפילו עושה לחלקים שם רוח.

עם 2-3 מאווררים שמוציאים אוויר מאחורה ולמעלה, אין צורך לדעתי במאווררי PCI האלה.

אולי אני טועה, אבל אם אני צריך לנחש אז הם לא יתנו כלום.

פורסם
  • מחבר

גם אני הבעלים הגאה של מאוורר צד ענק, פנינת ליבי, מקור אושרי.

הדבר הזה עושה עבודה מצויינת בלהכניס כמות של אוויר קר בדיוק איפה שצריך אותו ואפילו עושה לחלקים שם רוח.

עם 2-3 מאווררים שמוציאים אוויר מאחורה ולמעלה, אין צורך לדעתי במאווררי PCI האלה.

אולי אני טועה, אבל אם אני צריך לנחש אז הם לא יתנו כלום.

איזה 2-3 מאווררים מאחורה ומלמעלה? כתבתי שיש לי רק מאוורר 12CM אחד שמוציא אוויר...

פורסם

overclockedMyToaster אתה לא צריך יותר מאווררים. המאוורר PCI הוא לפליטה והשימוש הכי טוב לו זה לפלוט חום מהכרטיס מסך... אבל סתם יוסיף רעש, הוא פשוט לא נחוץ... 99% לא תראה אותו מוריד לך חום בכלל.

פורסם

איזה 2-3 מאווררים מאחורה ומלמעלה? כתבתי שיש לי רק מאוורר 12CM אחד שמוציא אוויר...

סליחה, אני חשבתי על המארז שלי. :lol:

אם כבר להוסיף מאוורר אז מאוורר פליטה נוסף מאחורה או למעלה אולי יעזרו לסירקולציה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים