פורסם 2003 ביוני 122 שנים היום לי גם מישקפיים כאלה ליפני כשנה... זה משהו מדהים!!!! למי שלא ראה עדיין פשוט פיספוס..... :
פורסם 2003 ביוני 122 שנים היום לי גם מישקפיים כאלה ליפני כשנה... זה משהו מדהים!!!! למי שלא ראה עדיין פשוט פיספוס..... : והפסקת עם זה , לא ?
פורסם 2003 ביוני 122 שנים כמו שרואים הולגרמה זה כאילו יוצא מהמסך(זה ממש מגניב יש לי משקפיים שעושות את זההם לא נוחות הריפרש רייט גרוע וזה עושה לך כאב ראש שלא יאמןאבל זה כל כך יפה!)זה עובד? חשבתי שזה סתם גימיק...
פורסם 2003 ביוני 222 שנים זה באמת עובד, הקטע הוא שראיתי את ASUS שמים את זה בבאנדל עם Geforce 4MX , הייתי קונה את הכרטיס רק בשביל המשקפיים
פורסם 2003 ביוני 222 שנים כמה שטויות אני שומע פה בחייחברה המסכים האלה עדיין תחת מחקרעוד לא קיים בשום מקום בעולם גם לא במעבדות מסך אחד שעובד כמו שצריךהדברים עדיין בפיתוח , אנחנו נראה את זה אולי עוד 15-20 שנה בצורה חופשית בשוקזה יכנס למערכות צבאיות וממשלתיות אולי עוד חמש שניםאז תפסיקו כבר לדבר על דברים שאין לכם מושגחבל שאין לי פה קישור לכתבה שבה אמרו את כל מה שאמרתי
פורסם 2003 ביוני 222 שנים זה עובד וזה מדהיםאבל אתה לא יכול לשחק עם זה לאורך זמןהמשקפיים לא נחות והריפרש רייט שהם נותנות הוא +-50(100 הרץ לחלק שתיים בגלל שכל פעם רק עין אחת רואה את המסך)בקיצר אחרי חמש דקות של משחק אתה יוצא עם כאב ראש אדירויש אבות טיפוס של המסכים האלה-אבל הם רחוקים מלצאתלשוק, אולי עוד 10 שנים ככה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.