פורסם 2003 ביוני 122 שנים האם הרסיבר הזה שווה 200$ ואם הוא ברמה סבירה למשתמש הבינוני?http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=979163
פורסם 2003 ביוני 122 שנים כמו כל הרסיברים של JVC פשוט גועל נפש וחוסר יכולת מוחלט לתפקוד בסטריאו !אם אתה צריך אותו בשביל מוזיקה, עדיף 2 דברים - 1. או שתאשר עם התקציב שלך ותשיג מגבר סטריאו ישן ואיכותי (marantz וכו'...) או של חברה אחרת2. או שתוסיף 1000 שקל ותיקח רסיבר סראומד ומעולה גם בסטריאו של ימאהה, דוגמת ה- RXV-530 !
פורסם 2003 ביוני 122 שנים כמו כל הרסיברים של JVC פשוט גועל נפש וחוסר יכולת מוחלט לתפקוד בסטריאו !אם אתה צריך אותו בשביל מוזיקה, עדיף 2 דברים - 1. או שתאשר עם התקציב שלך ותשיג מגבר סטריאו ישן ואיכותי (marantz וכו'...) או של חברה אחרת2. או שתוסיף 1000 שקל ותיקח רסיבר סראומד ומעולה גם בסטריאו של ימאהה, דוגמת ה- RXV-530 !לא יכולתי להגיד את זה בצורה טובה יותר .
פורסם 2003 ביוני 122 שנים ושלא יהיו אי הבנות, קיבלתי את הרסיבר (5022) בחינם דרך פרוטקציות, אמרתי אם זה חינם אז ניקח מה כבר אפשר להפסיד... וכל מה שיש לי להגיד זה - הזוועה, הזוועה ! אפילו את החינם הוא לא שווה... בכל אופן כשאני אסיים לחסוך אני אקנה את ה-RXV 530...
פורסם 2003 ביוני 222 שנים מחבר זה לא נועד לסטריאו זה נועד אך ורק לראות קצת סרטים ב dvd ואני יודע שבסכום הזה אני מקבל בהתאם ועל כל מקרה אני דיי מרוצה מהביצועים שלו
פורסם 2003 ביוני 222 שנים אוף ביאסתם אותיזה היחיד שיש בדיוטי פרי וחשבתי גם אני אולי לקנות אותויש משהו אחר טוב באותה רמת מחיר?
פורסם 2003 ביוני 322 שנים אוף ביאסתם אותיזה היחיד שיש בדיוטי פרי וחשבתי גם אני אולי לקנות אותויש משהו אחר טוב באותה רמת מחיר?ברמה כזאת של מחיר אין כלכך הרבה פונקציות (כולם פחות או יותר אותו דבר).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.