פורסם 2008 באוגוסט 117 שנים איזה חשבון בדיוק ??בסה"כ חילקה את התוצאה הסופית של שני ה SLI ב OC בתוצאה של 280GTX אחד - קיבלה 2.14 .כלומר שני 280GTX ב SLI ב OC מטורף על חנקן נוזלי נותנים פי 2.14 יותר ביצועים ב 3DMARK מ 280GTS בודד..וואו ממש מפתיע..ממש שטות.
פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים הדבר היחיד שמפתיע בכל הסרטון הזה הוא הגודל של ה-280, מה לעזאזל?! איך מכניסים דבר כזה למארז?!
פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים חחח הם כנראה רוצים את אפקט גייד ראימוד (היוצרת של AC)...עכשיו נשאר רק לעשות מנוי לאספקה של חנקן נוזלי ולבזבז את כל המשכורת על המחשב... זה בטח כייף!
פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים הדבר היחיד שמפתיע בכל הסרטון הזה הוא הגודל של ה-280, מה לעזאזל?! איך מכניסים דבר כזה למארז?!הדבר היחיד שמפתיע בכל הסרטון הזה הוא הגודל של הxxxx של הבחורה חחח
פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים ^^^ אתה מתכון החוסר שלו, לא? בכל מקרה סרטון מטופש. אבל נחמד לראות בחורות וחומרה, לא יודע מה איתכם, אבל לי זה תמיד עושה טוב ;D
פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים למה תפקה לא חסר לו\לה...ככה אני אוהב!!וכן זה תמיד יותר מעניין שיש בחורה וחומרה....
פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים לא יודע מה איתכם, אבל לחברה הנוכחית שלי יש יותר מאשר זאתי ;D יש לה מה? יותר נקודות בD3MARKER?
פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים ^^^ כן בD3MARKER, אבל באחד מציאותי יותר, מבחן אישי של העיינים שלי שללא ספק בודקות "גודל" FPS ומאוד מדוייקות מבחן לא פשוט בכלל הרבה SLI CHICKS לא עומדות בו בכבוד
פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים לא יודע מה איתכם, אבל לחברה הנוכחית שלי יש יותר מאשר זאתי ;Dיש לה SLI והיא מקבלת כפול בביצועים?
פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים אני מכיר אחת שיש לQuad זה ממש טוב היא פשוט מוציאה לך את המיץ.... בנוסף היא נגד LCD יש לשני מסכים גדולים ובולטים!! כולל מארז שקוף שרואים בוא הכול!!!!!!! ממש יפה... ולאמאיחר לך מקום לדמיון...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.