עבור לתוכן

איך מעלים מכפלה בPALOMINO

Featured Replies

פורסם

הצלחתי להעלות (בביוס) את הFSB ל142 ואת המכפלה ל11.5

ז"א שעכשיו היא רץ בבערך1.54 ג'יגה תוך כדי התעלמות משינוי המכפלה בביוס

יכול להיות שהוא נעול (כי הבנתי שAMDים לא נעולים)?

נ.ב

אין לי קירור מיוחד (אך המארז שלי גדול ומאוורר) והטמפ' עומדת על 54 (לאחר כ40 דקות בפריים 95)

1. עדכנתי בביוס להזהיר ב63 ולכבות ב70, כדאי להנמיך את הטמפ' לשניהם או שזה עדיין בתחום הבטוח?

2. כדאי להוסיף קירור נוסף או שבמצב הנוכחי אין סכנה?

פורסם

בליבת ה- PALOMINO אי אפשר להעלות את המכפלה ככה סתם. צריך לפתוח אותה ע"י שינויים פיסיים בגוף המעבד. (יש הסבר באתר של טום) ורק אז אפשר להעלות אותה. יכול להיות שהמעבד שלך פרוץ או שזו לא ליבת ה- PALOMINO. (ישנם לוחות בהם אפשר לפתוח את המכפלה במעבדים המבוססים על ליבת ה - TBRED-B)

בכל זאת זה סיכון למעבד כי הוא יכול לההרס.

הטמפ שלך די גבוהות אבל עדיין נמצאות הרבה מתחת למה שהמעבד יכול לספוג שזה בערך 85 מעלות (אם אני לא טועה אז ב- 90 הוא אמור להשרף) בכל אופן תנסה שלא לעבור את הטמפ הקיימת מכיוון שככל שהטמפ' עולה כך ביצועי המעבד יורדים.

באשר לקירור נוסף, שאלה של תקציב -> כן היה רצוי שתוסיף אבל השאלה היא האם אתה מוכן להשקיע בזה כסף?

בל נשכח שאמצעי קירור איכותי יעלה סכום לא מבוטל ואולי אינו נחוץ. אם אתה מחשיב את ההמהרה כתחביב ויש לך זמן פנאי להשקיע בזה אז תמורת סכום הנע בין 150~ ל- 300~ יהיה לך קירור אויר טוב אם אתה מחפש קירור מים אני רק יודע שזה עולה הרבה יותר (או שתאלתר) ותחכה שמבינים יותר ישיבו על השאלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים