פורסם 2008 באוגוסט 117 שנים התקנתי AC FREEZER 7 PRO במטרה לקרר את המעבד ולעשות OC קטן אבל הטמפ' נשארה דומה למה שהיה קודם כשהמאוור המקורי של אינטל היה (למרות שעכשיו המחשב הרבה יותר שקט).הסרתי את המאוורר ושמתי משחה טרמית חדשה AC MX-2 (רק למקרה שמה שהיה על המאוורר היה MX-1 )ועדיין הטמפ' לא זזה.המעבד הוא E6400המארז הוא HEC 6920יש שני מאווררי 120 אחד מקדימה ואחד מאחורה (אחורי NOCTUA והקדמי Yate Loons)על הכרטיס מסך יש מאוורר AC Accelero X1הטמפ' של המעבד כרגע כשהדבר היחיד שפועל הוא הEXPLORER היא 55 מעלות כשכל ליבה היא 47 מעלות וזה נע ככה למעלה ולמטהלוח האם ב42 מעלות קבועהכרטיס מסך ב45 מעלותHDD נח לו ב34 מעלותכל המאווררים פועלים בשיא עוצמה - ספק ENERMAX Liberty 400 - 1200RPM NOCTUA -1400RPM Yate Loons - 1700RPM AC FREEZER 7 PRO - 2600RPMתוצאות הטמפ' היא לפי EVEREST ULTIMATE שנותן את אותם הנתונים כמו core tempעוד לא עשיתי OC כי אני מפחד שהטמפ' עוד תעלהמה לעשות?
פורסם 2008 באוגוסט 117 שנים מחבר ניסית את כולן בערך. core temp זאת התוכנה שהמליצו לי בפורום והאוורסט נותנת את אותם הנתונים רק שהיא נותנת לי גם מהירות מאווררים.
פורסם 2008 באוגוסט 117 שנים מעבד באמת חם לפחות ב10 מעלות ממה שהוא צריך להיותניסיתה אם דלת צד של מארז פתוחה לבדוק?
פורסם 2008 באוגוסט 117 שנים תריץ בדיקת מאמץ.תוריד OCCT או PRIME95.http://downloads.guru3d.com/OCCT-(OverClock-Checking-Tool)-2.0.0a-download-1880.htmlftp://mersenne.org/gimps/p95v256.zip64BITftp://mersenne.org/gimps/p64v256.zip
פורסם 2008 באוגוסט 117 שנים Realtemp רלוונטית לליבות פנירן. לCONROE תמשיך להשתמש בCORE TEMP.יכול להיות שפשוט נפלת על מעבד חם, זה קורה ואין הרבה מה לעשות (במיוחד אם הפריזר על מקסימום).מה היו הטמפרטורות קודם עם הקרור המקורי? האם אתה בטוח שהקרור מותקן כמו שצריך?
פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים מחבר עד כמה שאני יודע המעבד מותקן כמו שצריך. קודם הטמפ' נעה בערך על אותו דבר כמו עכשיו.אני לא ממוחה בעיניין אבל הכל מתחבר כמו שהוא אמור להיתחבר. את המשחה התרמית שמתי כמו שמוסבר באתר של AC.החדר הוא חם אבל ההבדלים בין הקירור המקורי של אינטל והפריזר הם מעלה אולי. עדיין זה לא הגיוני.עכשיו עשיתי בדיקה עם הcore temp ושתי הליבות נעות על 43-47 מעלות.מה קורה עם המעבד הזה? האם זה אומר שכדאי לי לעשות OC בכל זאת?
פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים יש לי טמפרטורות יותר גבוהות משלך. ה HD שלי נח על 40 מעלות!בגלל שטמפרטורת החדש שלי גבוהה יותר!
פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים תשים את המחשב על הצד - ככה שהקירור ילחץ אל המעבד ותראה אם הטמפרטורה יורדת, אם כן כנראה שלא התקנת אותו טוב..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.