פורסם 2008 באוגוסט 117 שנים רכשתי מחשב חדשכל החלקים מעולים והוא אמור להגיע ביום שניאבל הבאתי מעבד E8400 ויש לי שאלההוא לא יהיה טוב בלי אובר קלוקינג הוא שהוא יהיה מספיק?
פורסם 2008 באוגוסט 117 שנים זה DUAL CORE על 3000MHZ, זה לא מעבד חלש, פשוט היתרון שלו זה שיש לו פוטנציאל עצום בOC, אתה ממש ממש לא חייב לעשות לו OC בשביל לראות ביצועים טובים (אבל תזכור שהביצועים תלויים בשאר המערכת שלך)לי יש E8400, והוא בOC ל3.6 תכלס אני לא רואה שינוי משמעותי, אבל המערכת שלי די חזקה בשביל לא להתקע בשום משחק גם כשהמעבד לא בOC
פורסם 2008 באוגוסט 117 שנים מחבר זכרונות של ocz ג'יגה 4כרטיס מסך של גיגה בית 4870 לוח אם אסוס רמפג' פורמולה מארז אנטק p182 הארדיסקים: סיאגטה 500 ג'יגה 32 מגה X2קירור למעבד : Thermalright Ultra 120 Xtremeעוד 2 קירורים מעולים למארזאם מה שחכתי?המיפרט הוא מפרט לoc מעולה שים לבאבל אני רוצה לעשות oc יותר מאוחרולכן הביצועים יהיו טובים במפרט הזה לדעתך?
פורסם 2008 באוגוסט 117 שנים זה המפרט שלי חוץ מהזכרונות (שלי הם crusial balistix),לוחאם ( P5Q PRO) והכ.קשיח(500 של WD)יש לי מאווררים של NEXUS במקום הרגילים של המארז, ותאמין לי המערכת מריצה כל משחק במקסימום הגדרות בלי OC, אבל המעבד מגיע לOC של 3.6 בלי להתאמץ עם קירור סטוק (כזה קטן בהשוואה ל120אולטרה)בגלל הקירור החזק אפשר לדחוף את המעבד לOC מטורף במערכת הזאת, וזה יתן שינויים משמעותיים לכשתרצה בכך.אני הולך על אותה שיטה, בלי OC עד שאני ארגיש שצריךאגב, החלפתי את הקירור של ה4870 לHR-03GT עם מאורר נקסוס 92 וזה הוריד אותו ל47 מעלות IDLE, זה ממש מטורף ויקרר את שאר המערכת שלך (ויעשה אותה יותר שקטה)
פורסם 2008 באוגוסט 117 שנים כמעט כל ה4870 (עם הקירור סטוק) עובדים על 80~ בIDLE ושמעתי שאפשר להוריד 5-10 מעלות רק מלהחליף את המשחה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.